Έλλη Κοκκίνου: "Ήξερα την ιστορία με την Τζένη Μπότση πολλά χρόνια" [video]

19.02.2021
Έλλη Κοκκίνου: "Ήξερα την ιστορία με την Τζένη Μπότση πολλά χρόνια" [video]
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ η γνωστή ελληνίδα τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων, μίλησε, φυσικά, και για την αγαπημένη της κουμπάρα.

Την Έλλη Κοκκίνου είδαμε χθες (18/2/2021) βράδυ στην εκπομπή 'The 2night Show" του ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχτηκε μέσα από τα χιόνια, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο στο τέλος της είδησης.

Απαστράπτουσα και χαμογελαστή, η δημοφιλής τραγουδίστρια απόλαυσε το παιχνίδι, όπου κέρδισε πολύ εύκολα τον οικοδεσπότη, γεγονός που τρόλαραν και οι ίδιοι πολύ.

Στη συζήτηση που έκαναν οι δυο τους, φυσικά αναφέρθηκαν και στα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στον χώρο του θεάματος, κυρίως δεδομένου ότι η Τζένη Μπότση, μία από τις πρώτες γυναίκες που δημόσια κατήγγειλαν ανάρμοστες συμπεριφορές είναι κουμπάρα της Έλλης Κοκκίνου.

"Η Τζένη Μπότση έχει βαφτίσει τον γιο μου κι είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά και την ιστορία αυτήν την ήξερα πολλά χρόνια. Το έμαθα λίγα χρόνια αφότου την γνώρισα. Ήταν κάτι πολύ βαρύ και στους φίλους είναι πιο εύκολο να πούμε πράγματα που βιώνουμε. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν θα τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και βλέποντας την Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το ξαναβίωνε. Το είχε αναφέρει και παλιότερα χωρίς να δώσει ονόματα κι ότι είναι κι άλλες κοπέλες. Το ετοίμαζε", εξήγησε η Έλλη Κοκκίνου, ενώ στην ερώτηση για το αν έχει βιώσει η ίδια κάτι παρόμοιο, απάντησε ως εξής:

"Δεν μου έχει τύχει ποτέ εμένα κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερή. Ούτε έχω ακούσει κάτι παρόμοιο στον χώρο μου. Δεν αγιοποιώ τον χώρο μου. Άλλο η σεξουαλική παρενόχληση ή η κακοποίηση και χειρότερες ενέργειες και άλλο ξέρω τι κάνω και πάω για να πετύχω κάποια σκοπιμότητα. Αυτό δεν λέγεται σεξουαλική παρενόχληση. Μην τα μπερδεύουμε αυτά. Πιστεύω ότι τώρα το έδαφος είναι πρόσφορο, ώστε να δημιουργηθεί ένα σωματείο που θα μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, να μην φοβούνται και να μπορούν να μιλήσουν εκε"».

Δες όλη τη συνέντευξη στη συνέχεια