Σπύρος Σταμούλης: Ο Γραμματικός μιλά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης [video]

19.02.2021
Σπύρος Σταμούλης: Ο Γραμματικός μιλά ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης [video]
Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2night Show" βρέθηκε ο συμπαθής ηθοποιός και, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις "Άγριες Μέλισσες".

Εκτός από την Έλλη Κοκκίνου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε ακόμη έναν καλεσμένο στην εκπομπή του χθες βράδυ [18/2/2021]. Ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τον ρόλο του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, μίλησε για τη σχέση του με την υποκριτική, το "Κόκκινο Ποτάμι" και τον "Ιωάννη Καποδίστρια" που έχει ενσαρκώσει στο παρελθόν.

Ο οικοδεσπότης, αφού άκουσε τα πάντα, τόνισε ότι δέχεται μεγέλες πιέσεις από φανατικούς θαυμαστές τιης σειράς και "οφείλει" να ρωτήσει: "Θα μείνει έγκυος η γυναικα σου;".

«Η Πηνελόπη θα μείνει έγκυος. Δεν ξέρω αν είναι δικό μου το παιδί, ελπίζω να το μάθω κάποια στιγμή", εξομολογήθηκε ο Σταμούλης κοιτάζοντας κατάματα στην κάμερα. Όσο για τον Μελέτη; "Λατρεύω τον Γεροντιδάκη. Είναι καλός ηθοποιός και έχουμε γίνει φίλοι", εξηγεί ο ίδιος τονίζοντας ότι δεν είχε καταλάβει από την αρχή τη σχέση της γυναίκας του με τον ξάδελφό της.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Σταμούλης μίλησε με πάθος για το πόσο πολύ θέλει να κλείσει τον Βόσκαρη στη φυλακή και για την αγάπη με την οποία του μιλούν όσοι τον αναγνωρίζουν (χωρίς τη μάσκα) στους δρόμους.