Emily in Paris: Το σκάνδαλο με τις Χρυσές Σφαίρες

26.02.2021
Emily in Paris: Το σκάνδαλο με τις Χρυσές Σφαίρες
Η έρευνα των LA Times για την εξαγορά των υποψηφιοτήτων

Το Emily in Paris ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της σεζόν, αλλά όταν πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες, πολλοί ήταν εκείνοι που απόρησαν για τις υποψηφιότητες της σειράς για το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς (Κωμωδία) και Α’ Γυναικείου Ρόλου (για τη Lilly Collins).

Εσύ είχες παρατηρήσει το "τικ" της Jennifer Aniston στα "Φιλαράκια";

Έρευνα της εφημερίδας Los Angeles Times αποκάλυψε πως το 2019, περισσότερα από 30 μέλη της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών του Hollywood, φορέα που είναι υπεύθυνος για τις Χρυσές Σφαίρες, ταξίδεψαν στο Παρίσι και επισκέφτηκαν τους χώρους όπου γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς. Η παραγωγή της σειράς πλήρωσε για τον καθένα διήμερη διανυκτέρευση στο 5άστερο Peninsula Paris Hotel, ενώ οι δημοσιογράφοι της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών συμμετείχαν σε συνέντευξη Τύπου, γεύμα στο Musée des Arts Forains και βόλτα στο ιδιωτικό μουσείο. Μέλος της αποστολή σχολίασε πως η παραγωγή τους φέρθηκε "σαν να ήταν βασιλιάδες".

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "υπάρχει η γενική εντύπωση ότι τα μέλη της ενδέχεται να χειραγωγούνται και να δελεάζονται με πρόσβαση σε διάσημους σταρ με τους οποίους βγάζουν selfies και τις ανεβάζουν στα social media". Μιλώντας στους LA Times, ένα από τα μέλη της επιτροπής που είναι υπεύθυνη για τις Χρυσές Σφαίρες παραδέχτηκε ότι υπήρχε αντίδραση για τις υποψηφιότητες του Emily in Paris καθώς η σειρά "δεν ανήκει σε καμία λίστα με τις καλύτερες του 2020".