Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν επέτειο γάμου και εμείς θυμόμαστε τη μοιραία φωτογραφία της ζωής τους

26.03.2021
Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έχουν επέτειο γάμου και εμείς θυμόμαστε τη μοιραία φωτογραφία της ζωής τους
Μεγάλη μέρα σήμερα [26/3] για το σπιτικό του διάσημου ζευγαριού με διπλή γιορτή: γενέθλια και επέτειο γάμου!

Σαν σήμερα πριν από 46 χρόνια γεννήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης και πριν από 11 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αντελίνα Τελώνη.

Με την αφομή, ο ίδιος ο γνωστός μουσικός, γιος του Γιάννη Πάριου, μοιράστηκε μια φωτογραφία των δυο τους μαζί με μια γλυκιά λεζάντα στο τέλος της οποίας στέλνει τις ευχές του στην Κατερίνα Ζαρίφη, με τη οποία έχουν γενέθλια την ίδια μέρα.

Καλημέρα σε όλους 🙌🏻🌹
Αν εξαιρέσουμε ότι σήμερα έχω γενέθλια, η προσωπική μου συζυγος κι εγώ συμπληρώνουμε (και γιορτάζουμε) 11 συναπτά και αδιάλειπτα χρόνια γάμου!!!
Ήταν 26 Μαρτίου του 2010 όταν κι αποφασίσαμε να επισημοποιήσουμε ανεπισήμως τη σχέση μας με πολιτικό γάμο στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης! Ήμασταν οι δυο μας, εντελώς, χωρίς κουμπάρο καν (ευχαριστούμε πρόξενε!)!
Οι ευχές σας, για οποιαδήποτε εκ των αφορμών, ευπρόσδεκτες, καλοδεχούμενες και (υπερ)εκτιμητέες από καρδιάς ❤️
Ευχαριστώ
(εκ της διευθύνσεως)
Υγ. @zarifious, χρόνια μας πολλά, να μας χαίρονται όσοι μας αγαπάνε 🤘🏻🥰🤘🏻

Γέμισε ευχές η σελίδα και των δύο, αλλά εμείς με την ευκαιρία γυρίζουμε τον χρόνο 12 χρόνια πίσω, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε παλιότερα ο Χάρης, αποκαλύπτοντας μια φωτογραφία που είχε μοιραστεί τότε και στάθηκε, από ό,τι φαίνεται, μοιραία για τη ζωή του ίδιου και της Αντελίνας, αφού ήταν αυτή που τους έφερε κοντά. Ιδού η όμορφη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία. Χρόνια πολλά εις διπλούν στο Βαρθακουραίικο σήμερα, λοιπόν:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !! Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των...likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like... Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ λίγο πιο’ κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία... Όλα καλά.