Άγγελος Λάτσιος: Η πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της αδελφής του, Μαρίνας

29.03.2021
Άγγελος Λάτσιος: Η πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της αδελφής του, Μαρίνας
Έξι ετών γίνεται σήμερα η μικρότερη αδελφή του μοναχογιού της Ελένης Μενεγάκη και θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά.

Της έχει αδυναμία της "μικρής" ο "μεγάλος αδελφός" και δεν το κρύβει! Μια μικρή "βόλτα" στα social media του και είναι εμφανές! Μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες της Μαρίνας ο Άγγελος,, όπως για παράδειγμα αυτή στη συνέχεια, και σήμερα είχε μια πολύ καλή αφορμή.

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα [29/3/2021] η μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη, από τον γάμο της με τον Μάκη Παντζόπουλο και ο πρωτότοκός της δεν παρέλειψε να της ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο. "Χρόνια πολλά μωρό μου", γράφει στη λεζάντα του story που μοιράστηκε ο νεαρός, φροντίζοντας, φυσικά, να καλύψει το πρόσωπο της αδελφής του, όπως κάνει πάντα και η μητέρα του -τουλάχιστον όσον αφορά στις πρόσφατες φωτογραφίες των παιδιών της γιατί όταν μοιράζεται παλιότερες εικόνες τους, δεν κρύβει τα πρόσωπά τους.

Εκτός από αυτές τις εικόνες, λοιπόν, και για του λόγου (περί αδυναμίας στη Μαρίνα) το αληθές, ιδού μερικές ακόμη γλυκύτατες στιγμές που έχει μοιραστεί από καιρού εις καιρόν ο Άγγελος, με τη Μαρίνα.

Ξεφυλλίζοντας τις φωτογραφίες του Άγγελου, λοιπόν, είδαμε και δυο με τη Λάουρα (στη μία μάλιστα εκείνη είναι με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο) αλλά με τη Βαλέρια δεν εντοπίσαμε καμία. Σίγουρα τυχαίο το γεγονός.