Quiz: Αναγνωρίζεις ποιος διάσημος έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

03.04.2021
Quiz: Αναγνωρίζεις ποιος διάσημος έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;
Ως έξτρα στοιχείο, σου δίνουμε το εξής: Έχει πρεμιέρα αύριο [4/4/2021]

Το κατάλαβες; Αν πρόσεξες, λίγο το "πονηρό" χαμόγελο θα το έχεις ήδη βρει ήδη. Ναι, πρόκειται για τον Χρήστο Λούλη, τον οποίο από αύριο, Κυριακή 4 Απριλίου θα βλέπουμε στο Mega στη νέα δραματική σειρά που υπογράφει το σκηνοθετικό δίδυμο που μας έδωσε τις "Άγριες Μέλισσες", "Σιωπηλός Δρόμος".

Ο δημοφιλής ηθοποιός και τα social media έχουν διακόψει πια... σχέσεις, όμως το συγκεκριμένο throwback είναι από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν ήταν ακόμη ενεργός.

Τι συνέβη και σταμάτησε να ποστάρει στα social media; Ιδού τι απάντησε ο ίδιος ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο womenonly.gr και τη Νικολέτα Μακρή:

Είσαι ενεργός στα social media;
Δεν είμαι πια ενεργός. Είχα για πολλά χρόνια Twitter το οποίο το έσβησα τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε γιατί κατάντησε πια ένας τοξικός λάκος με σκατά. Δεν μπορώ να βρω άλλη λέξη να το χαρακτηρίσω. Κάθε φορά που έμπαινα ένιωθα να μου τρώει τα σωθικά, δηλητηριαζόμουν. Το ίδιο έκανα και με το facebook και όλα αυτά με αφορμή το σποτάκι που έκανα πέρσι και έφαγα πολύ βρισίδι, οπότε δεν είχε νόημα. Μου έχει μείνει μόνο το instagram στο οποίο μπαίνω σπάνια, απλά για να δω κανένα φίλο αλλά ακόμα και το Instagram έχει γίνει πολύ τοξικό και σκέφτομαι μήπως το καταργήσω και αυτό.

Και τι θα κάνουν οι φαν σου;
Οι φαν μου, ή όποιος θέλει να με βλέπει θα έρχεται στο θέατρο όταν με το καλό ξεκινήσουμε και πάλι ή στην τηλεόραση. Δεν χρειάζεται να βλέπουν τα social και το πότε πηγαίνω εκδρομή. Υπήρχαν πάντα ηλίθιοι και κακοί άνθρωποι, απλά δεν τους βλέπαμε και δεν χρειαζόταν να ακούμε τις απόψεις τους και την τοξική τους ψυχή μέσα από τα βρισίδια τους. Τώρα με τα social, εκεί που είσαι στο σπίτι σου με την πυτζάμα, αναγκάζεσαι να βλέπεις την ηλιθιότητα του άλλου. Δεν είναι ανάγκη να το ζούμε αυτό, η ζωή είναι ήδη δύσκολη δεν χρειάζεται να της προσθέσουμε μια ακόμα δυσκολία.