Helena Christensen: Στα 52 της δείχνει εκθαμβωτική με σέξι μαύρο μαγιό

06.04.2021
Helena Christensen: Στα 52 της δείχνει εκθαμβωτική με σέξι μαύρο μαγιό
Η διάσημη καλλονή δεν ξέρει τι να φορέσει με τις αλλαγές του ανοιξιάτικου καιρού -όπως πιθανότατα κι εσύ. Αποφάσισε, λοιπόν, να... "παίξει" κάνονταας μια φωτογράφηση με διάφορα ρούχα από την ανοιξιάτικη ντουλάπα της και ναι, όπως φαντάζεσαι, το αποτέλεσμα είναι απίθανο!

Η Christensen μοιράστηκε τα αποτελέσματα στο Instagram και είναι εκπληκτικά. «Αναποφάσιστες καιρικές επιλογές», έγραψε στη λεζάντα. Όπως αποδεικνύεται, το 52χρονο μοντέλο δεν δημοσίευσε αυτά τα post μόνο για πλάκα, αφού μαζεύει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, πουλώντας τα ρούχα στο website της, Staerk & Christensen. Τα έσοδα από τα ρούχα θα μοιραστούν μεταξύ των City Meals της Νέας Υόρκης και του Project Street Dog, οι οποίοι «και οι δύο είναι θαυμάσιοι οργανισμοί, ο ένας δίνει φαγητό στους ηλικιωμένους της Nέας Υόρκης που είναι αναγκασμένοι να μείνουν στο σπίτι τους και ο άλλος σώζει άρρωστα και εγκαταλελειμμένα αδέσποτα σκυλιά», έγραψε στη λεζάντα.

Μεταξύ των ρούχων που φόρεσε η Christensen, η οποία είναι ξαπλωμένη σε έναν boho καναπέ, τις εντυπώσεις κλέβει ένα μπλε φόρεμα αλλά και ένα άλλο έντονο κόκκινο φόρεμα. Φωτογραφήθηκε επίσης δίπλα σε ένα βάζο με λουλούδια με ένα όμορφο ροζ πουλόβερ και τζιν, μεταξύ κάποιων άλλων look. Αλλά δύο ήταν οι φωτογραφίες που ξεχώρισαν λίγο παραπάνω από τις άλλες - και στις δύο η Christensen ποζάρει με ένα μαύρο μαγιό, μπροστά από μια ανοιχτή πόρτα.

Η Christensen φαίνεται εκθαμβωτική αλλά η διατήρηση του καλογυμνασμένου κορμιού της δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Christensen τον Οκτώβριο παραδέχτηκε μέσω του Instagram, ότι στην πραγματικότητα μέχρι τα μέσα της δεκαετίας των 30 δεν γυμναζόταν, ενώ παράλληλα ανά τακτά διαστήματα ανεβάζει κάποια βίντεο από τις ασκήσεις της με τον trainer της, Jason Lee.

Η Christensen έχει καταστήσει σαφές ότι γυμνάζεται σκληρά για να δείχνει σε τόσο καλή κατάσταση και κάνει πολλών ειδών ασκήσεις για να το πετύχει. Σε μια σειρά βίντεο που ανέβασε τον Οκτώβριο, το μοντέλο φαίνεται να κάνει διαφόρων ειδών προπονήσεις, όπως ισορροπία πάνω σε σανίδα, σχοινάκι, ασκήσεις με μπάλα γυμναστικής μέχρι γιόγκα στον ήλιο.