Salma Hayek: Εντυπωσιακή στα 54 της, ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

06.04.2021
Salma Hayek: Εντυπωσιακή στα 54 της, ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της
Όταν αισθάνεσαι καλά, θέλεις να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο. Να μια περίπτωση: Η ηθοποιός Salma Hayek δημοσίευσε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της με φυσικά κυματιστά μαλλιά και μηδέν μακιγιάζ.

Η 54χρονη σταρ "έριξε" το instagram πριν μερικές μέρες και φαίνεται εκπληκτική ενώ εκπέμπει κάτι από τη δεκαετία του '70. «Τα μαλλιά μου θυμίζουν την Λατινο-Αραβική #farrahfawcett», έγραψε στη λεζάντα. Ενώ τα μαλλιά της φαίνονται πολύ ογκώδη με τέλειο κυματισμό, είναι δύσκολο να μην παρατηρήσεις το λαμπερό δέρμα - χωρίς μακιγιάζ- της Salma.

Η ηθοποιός του Like A Boss έχει σαφώς καλά γονίδια, αλλά είναι επίσης πολύ επιμελής σχετικά με τη φροντίδα του δέρματος της.

Η Salma παραδέχτηκε στο Glamour το 2015 ότι παίρνει πολλές συμβουλές για τη φροντίδα του δέρματος, από τη γιαγιά της. Ιδού λοιπόν πώς καταφέρνει να φαίνεται τόσο φρέσκια στα μέσα των 50 της; Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της είναι πιο απλή από ό, τι νομίζεις.

Για τις αρχάριες, δεν πλένει το πρόσωπό της το πρωί. «Η γιαγιά μου με δίδαξε ότι τη νύχτα, το δέρμα σου αναπληρώνει όλα όσα έχασε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, αν το καθαρίζω πολύ καλά τη νύχτα, γιατί να είναι βρώμικο όταν ξυπνήσω;» είπε στους New York Times.

Έτσι, η Salma απλώς ψεκάζει λίγο ροδόνερο στο πρόσωπό της για να βοηθήσει να ξυπνήσει το δέρμα της. Από εκεί και μετά, θα χρησιμοποιήσει ένα «μείγμα ορών και ελαίων, ανάλογα με το δέρμα μου εκείνη την ημέρα», λέει στους Times.

Δες και αυτό: Έχεις ακούσει τη Salma Hayek να μιλάει ελληνικά;

Τη νύχτα, η πρώην υποψήφια για Όσκαρ, είπε στο Glamour ότι της αρέσει να αφαιρεί το μακιγιάζ της χρησιμοποιώντας λάδι καρύδας και στη συνέχεια να χρησιμοποιεί κάποια μάσκα. Ωστόσο, δεν θα κάνει απολέπιση. «Η πολλή απολέπιση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι καλή βραχυπρόθεσμα, αλλά όχι, πιστεύω, μακροπρόθεσμα» είπε στους Τimes.