Έτοιμη για αποκαλύψεις η Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση που "άναψε" φωτιές

06.04.2021
Έτοιμη για αποκαλύψεις η Ελένη Μενεγάκη - Η ανάρτηση που "άναψε" φωτιές
Με πολύ... παιχνιδιάρικη διάθεση η τελευταία ανάρτηση της ελληνίδας παρουσιάστριας, η οποία, φαίνεται ότι κάτι κρύβει και δεν "κρατιέται".

Η σεζόν που επέλεξε η Ελένη Μενεγάκη να "χαρίσει" στον εαυτό της ως πολύτιμο διάλειμμα στην 30χρονη καριέρα της φτάνει στο τέλος της και, όπως μπορεί εύλογα να φανταστεί κανείς, μάλλον έχει έτοιμο το επόμενο βήμα.

Οι φήμες τη θέλουν να έχει συμφωνήσει ήδη με το Mega, το οποίο, όπως ακούσαμε στην εκπομπή του Open "Έλα Χαμογέλα" το Σαββατοκύριακο τη θέλει για την πρωινή ζώνη αλλά εκείνη προτιμά τη μεσηριανή. Συγκεκριμένα εκείνη, λέγεται να θέλει το δίωρο 1-3 και το Mega να προτιμά το 2-5 αν πάει μεσημέρι.

Φυσικά οι φήμες δεν έχουν επιβεβαιωθεί και αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα στάση της Ελένης, τα νέα θα τα μάθουμε από το δικό της στόμα. Όταν αποφασίσει εκείνη!

Ελένη Μενεγάκη Τελευταία Εκπομπή: Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε το κοινό της - και έσβησε τα φώτα [βίντεο]

Η σημερινή ανάρτηση, λοιπόν, της "Ωραίας Ελένης" της ελληνικής τηλεόρασης "άναψε φωτιές". Και ιδού γιατί: " ... πονηρή ματιά που λέει πολλά ..." στη λεζάντα πλάι σε αυτή την πόζα!

Θέλει κάτι να πει η Ελένη. Αλλά όχι ακόμη. Εμείς θα περιμένουμε, όμως υπογραμμίζουμε το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό μόλις είδαμε τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Και δεν είχε σχέση με το Μega.

Λες; Θα δείξει! Και ίσως νωρίτερα από ότι νομίζουμε!