Gwyneth Paltrow: Έκανε δώρο στην single (πλέον) φίλη της, Kim Kardashian, ένα κερί με τη μυρωδιά του οργασμού της

07.04.2021
Gwyneth Paltrow: Έκανε δώρο στην single (πλέον) φίλη της, Kim Kardashian, ένα κερί με τη μυρωδιά του οργασμού της
Το απόλυτο δώρο για να επιβεβαιώσεις τη φιλία σου με κάποιον είναι να του κάνεις δώρο ένα κερί που μυρίζει σαν τον δικό του οργασμό, τουλάχιστον σύμφωνα με την Gwyneth Paltrow.

Η διάσημη ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του Goop, έστειλε στην πρόσφατα χωρισμένη φίλη της Kim Kardashian, ένα πακέτο φροντίδας που περιέχει έναν δονητή, λιπαντικά και ένα εξατομικευμένο κερί που έφτιαξε ειδικά για εκείνη με το όνομα «This Smells Like Kim's Orgasm» (άρωμα του οργασμού της Kim) - μια προσαρμοσμένη έκδοση του διάσημου «This Smells Like My Vagina» (αυτό μυρίζει σαν τον κόλπο μου) που υποτίθεται έχει το άρωμα του κόλπου της Paltrow.

Η Kardashian εμφανίστηκε ενθουσιασμένη από το πακέτο με την ετικέτα «κιβώτιο τρικ της Kim», λέγοντας στους followers της στο Instagram, «Ειλικρινά, ποτέ δεν ενθουσιάστηκα πιο πολύ ... για το κερί. Ευχαριστώ Gwyneth, σ 'αγαπώ. Ευχαριστώ Goop». Εάν θέλεις να το προσφέρεις δώρο για τον εαυτό σου ή για μια φίλη που έχει ανάγκη, μπορείς να το κάνεις αγοράζοντας το νέο δονητή διπλής όψης Goop και το λιπαντικό από τη μάρκα σεξουαλικής ευεξίας Nécessaire. Για το κερί, θα πρέπει να συμβιβαστείς με τη γενική έκδοση «This Smells Like My Orgasm» και να εγγραφείς στη λίστα αναμονής. Υπάρχει επίσης μια λίστα αναμονής για το κερί «This Smells Like My Vagina», αλλά το κερί «This Smells Like My Prenup» (αυτό μυρίζει σαν το προγαμιαίο συμβόλαιο μου) είναι διαθέσιμο για αγορά σήμερα.

Παράλληλα με τη σειρά των κεριών εμπνευσμένων από τον κόλπο και το νέο δονητή Goop, ανακοινώθηκε ότι η δεύτερη σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ της Netflix, Goop Labs που παρουσίασε η Paltrow, θα επικεντρωθεί εξ ολοκλήρου στο σεξ, την οικειότητα και τη γυναικεία ενδυνάμωση. Τα έξι επεισόδια των 30 λεπτών θα προσφέρουν μια βαθύτερη μελέτη στο θέμα που ξεκίνησε στην πρώτη σεζόν με την εξερεύνηση του γυναικείου οργασμού, με την ειδική επί θεμάτων σεξ, Betty Dodson, η οποία παρουσίασε με μοναδικό τρόπο έναν on-air οργασμό.