Μιχάλης Ρέππας: Η μεγάλη κρίση στα 47, η επιστροφή στην τηλεόραση και οι "Τρεις Χάριτες", φυσικά

16.04.2021
Μιχάλης Ρέππας: Η μεγάλη κρίση στα 47, η επιστροφή στην τηλεόραση και οι "Τρεις Χάριτες", φυσικά
Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν χθες (15/4/2021) το βράδυ ο δημοφιλής σεναριογράφος και μίλησε για τα πάντα.

Επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 25 χρόνια η Μιχάλης Ρέππας και μάλιστα με διπλό "χτύπημα". Ως κριτής (είναι η πρώτη του φορά) στο σόου του ΑΝΤ1 "Your Face Sounds Familiar" και ως σεναριογράφος και πάλι, μαζί με το έτερόν του ήμισυ στα επαγγελματικά, Θανάση Παπαθανασίου στην τηλεοπτική μεταφορά της θεατρικής τους επιτυχίας "Συμπέθεροι από τα Τίρανα".

«Έχω πάρα πολλή όρεξη να μπω στα γυρίσματα. Φοβάμαι πάρα πολύ τι αποδοχή θα έχει η δουλειά. Έχω χάσει τον ύπνο μου από την ώρα που το αφήσαμε με τον Θανάση, έχω χάσει τον ύπνο μου! Από την άλλη λαχταράω πάρα πολύ. Είναι μια ομάδα ηθοποιών που συμφωνήσαμε σε αυτή τη δουλειά και θέλω πάρα πολύ να παίξω μαζί τους. Θα παίξω κι εγώ. Είναι σε 26 κεφάλαια η ίδια ακριβώς ιστορία», είπε για τη σειρά που ετοιμάζει ο Μιχάλης Ρέππας ενώ η κουβέντα δεν μπορούσε να μη στραφεί και στις "Τρεις Χάριτες", τη θρυλική σειρά την οποία οι δύο δημιουργοί δεν είχαν επιτρέψει ποτέ να αναπαραχθεί στην τηλεόραση όπως τόσες και τόσες άλλες.

«Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος» απάντησε με ειλικρίνεια ο σεναριογράφος. Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουν γενικότερα, λοιπόν;

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο Μιχάλης Ρέπας μίλησε και για την κρίση ηλικίας που είχε στα 47 του χρόνια. "Τότε που αναγνωρίζεις την ταυτότητά σου, την θνητότητά σου κι ότι όλα κάποτε τελειώνουν", είπε χαρακτηριστικά ενώ παραδέχτηκε ότι για δυο τρεις μήνες έπαθε μια μελαγχολία κι ότι τίποτα δεν είχε νόημα. "Γίνονται όλα ασπρόμαυρα και χάνεται το νόημα", συμπλήρωσε.