Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου"

16.04.2021
Ρένος Χαραλαμπίδης: "Ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου"
Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για πολύ προσωπικά του ζητήματα.

Καλεσμένος στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν χθες το βράδυ (15/4/2021) ο Ρένος Χαραλαμπίδης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι η γέννησή του ήταν, στην ουσία, ένα... θαύμα!

Ο έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι γονείς του προσπαθούσαν χρόνια να κάνουν παιδί και όλοι τους έλεγαν ότι δεν είχαν καμία πιθανότητα. Μάλιστα η μητέρα του, θυμήθηκε με συγκίνηση εκείνος, είχε ζητήσει για τον λόγο αυτό από τον πατέρα του να χωρίσουν, πράγμα, όμως που δεν συνέβη ποτέ.

Όλοι τους έλεγαν ότι δεν είχαν καμία πιθανότητα να κάνουν παιδί, λοιπόν, μέχρι που κάποιος από το νοσοκομείο όπου δούλευαν μαζί είπε στη μητέρα του για την Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου που κάνει θαύματα σε στείρες γυναίκες.

Η μητέρα του, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει αυτή την επίσκεψη εναποθέτοντας τις ελπίδες της σε ένα τάμα.

«Πριν πάει είδε ένα όνειρο με μια μαυροφορεμένη γυναίκα μπροστά από ένα κάστρο που της έλεγε εμένα ψάχνεις, έλα να με βρεις. Η μητέρα μου σκέφτηκε ότι είναι αυτή και πήγε στο μοναστήρι να κάνει ένα τάμα. Μετά από αυτό πάλι δεν έπιανε παιδί κι είχε ξεχάσει το τάμα, ώσπου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν ανεμογκάστρι κι όταν έδωσα σημάδια της πραγματικής μου ύπαρξης, ήταν σοκ για την ιατρική κοινωνία η γέννησή μου. Γεννήθηκα με καισαρική τομή κι η μητέρα μου πιστεύει ότι ήταν να γίνει έτσι για να έχει πάντα πάνω της μια χαρακιά και να μην λένε ότι με υιοθέτησαν», διηγήθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς!

Μιλώντας παλιότερα στο Womenonly.gr για την οικογένεια και πως δεν είχε κάνει δική του, ο Ρένος Χαραλαμπίδης είχε αναφέρει σχετικά:

«Οικογένεια για εμένα είναι ο πυρήνας. Αν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου με οικογένεια και παιδί, τότε θα είχα κάνει οικογένεια και παιδί. Όμως απολαμβάνω πολύ την οικογένεια των γονιών μου. Έχω δύο ηλικιωμένους γονείς που τους χαίρομαι. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στους οικογενειακούς θεσμούς, όμως ο δρόμος της ζωής μου μέχρι τώρα δεν με οδήγησε εκεί».