5 celebrities που βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους μετά τα 40

01.05.2021
5 celebrities που βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους μετά τα 40
Το να βρεις την πραγματική αγάπη μετά την ηλικία των 40 δεν είναι και το πιο συνηθισμένο. Όμως σε τελική ανάλυση, ποιος είπε ότι η αγάπη έχει συγκεκριμένη ηλικία;. Και αν δεν μας πιστεύεις, απλώς πρέπει να κοιτάξεις όλους τους celebrities που, μετά την ηλικία των 40 (ή και μεγαλύτερoι), κατάφεραν να βρουν ευτυχία, αγάπη και στοργή σε έναν σύντροφο που θα είναι εκεί για να τους υποστηρίξει στο ταξίδι της ζωής. Eμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αγάπη δεν έχει ηλικία και ότι ο έρωτας είναι απλώς θέμα αναμονής για τη σωστή στιγμή και το σωστό άτομο που θα βρεθεί να το αποδείξει.

Ας δούμε παρακάτω 5 celebrities που βρήκαν την πραγματική αγάπη μετά τα 40.

Gwyneth Paltrow και Brad Falchuk

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk παντρεύτηκαν όταν ήταν και οι δύο πάνω από 40 . Αυτό έγινε τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν η Paltrow ήταν 46 ετών, ενώ ο Falchuk ήταν 48 ετών. Ομολόγησαν ότι το μυστικό για τη μεγάλη αγάπη τους, βρίσκεται στους ασυνήθιστους κανόνες συμβίωσης που καθιέρωσαν. Για παράδειγμα, δεν έμειναν μαζί μετά το γάμο. Πέρασε ένας χρόνος και έπειτα βρήκαν ένα σπίτι μαζί.

Vanessa Williams και Jim Skrip

Η Vanessa Williams παντρεύτηκε τον τωρινό σύντροφό της, Jim Skrip, το 2015 όταν εκείνη ήταν 52 ετών και αυτός 55 ετών. Το ζευγάρι είχε σχέση 3 χρόνια πριν ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Συναντήθηκαν σε διακοπές στην Αίγυπτο, σε κρουαζιέρα στο Νείλο και σε αυτό το ρομαντικό σκηνικό οι δύο τους ερωτεύτηκαν.

Amy Adams και Darren Le Gallo

Τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Amy Adams δεν βιαζόταν να παντρευτεί τον σύντροφό της, ηθοποιό και καλλιτέχνη Darren Le Gallo, τον οποίο συνάντησε στη σχολή της υποκριτικής το 2001. Μετά από μια σχέση 14 ετών και παρά το γεγονός ότι αρραβωνιάστηκαν 7 χρόνια νωρίτερα, το ζευγάρι αποφάσισε να περιμένει χρόνια για να παντρευτεί σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια το 2015, όταν ήταν και οι δύο 40 χρονών.

Gwen Stefani και Blake Shelton

Μια ρομαντική σχέση μεταξύ του βασιλιά της country μουσικής και μιας σταρ της ποπ μουσικής μπορεί να φαίνεται αδιανόητη για πολλούς ανθρώπους, αλλά αυτό δεν ισχύει για τους Gwen Stefani και Blake Shelton. Το ευτυχισμένο ζευγάρι ερωτεύτηκε για πρώτη φορά στο σετ του The Voice το 2015. Την ίδια χρονιά, ανακοίνωσαν στο κοινό ότι ήταν ζευγάρι – εκείνη ήταν 46 ετών και ο Shelton, 39 ετών. Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2020 και από τότε είναι μαζί.

Sofía Vergara και Joe Manganiello

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός Sofia Vergara άρχισε να βγαίνει με τον Joe Manganiello το 2014. Εκείνη την εποχή, η Vergara ήταν 42 ετών και ο Joe επρόκειτο να γίνει 38 ετών. Τον Νοέμβριο του 2015 οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές θέρετρο στο Palm Beach. Στον γάμο, ο Manganiello τραγούδησε στην ηθοποιό το τραγούδι των Guns N ’Roses,«Sweet Child O ’Mine». Η Sofia Vergara ήταν τότε 43 ετών.