Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"

29.04.2021
Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"
Ποια (πολύ δημοφιλή) παπούτσια αρνείται να φορέσει η σχεδιάστρια μόδας;

Η Victoria Beckham είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον πλανήτη, και φημίζεται για την κομψότητα και το άψογο στυλ της. Εδώ και δεκαετίες, συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας ενώ μετά τη διάλυση του συγκροτήματος Spice Girls του οποίου ήταν μέλος ως "Posh Spice", σχεδιάζει ρούχα και αξεσουάρ για το επιτυχημένο της brand, Victoria Beckham. Είναι αναμενόμενο λοιπόν, πως δε θα φορούσε το οτιδήποτε.

Victoria Beckham: Γιόρτασε τα γενέθλια της στην παραλία, με ένα υπέροχο σύνολο

Πρόσφατα, ο Justin Bieber της έστειλε ένα ζευγάρι μωβ Crocs διακοσμημένα με διάφορα σχέδια από το brand του Drew House, κάτι που προκάλεσε μια αστεία αντίδραση από εκείνη. Αρχικά έκανε ένα poll στον λογαριασμό της, μέσω του οποίου ρωτούσε του followers της αν εγκρίνουν την επιλογή. "Πολλοί με ρωτούν τι σκοπεύω να φορέσω μετά το lockdown. Τι πιστεύουμε για την πρόταση του Justin Bieber;", έγραψε στην ανάρτηση της.

Suri Cruise: Η κόρη του Tom Cruise και της Katie Holmes έγινε 15 ετών - Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες της

Η βαθμολογία έφτασε πολύ κοντά με ποσοστά 43% και 57% με το όχι να υπερισχύει, κάτι που έκανε τη σχεδιάστρια να πει: "Παραλίγο! Νομίζω θα προτιμούσα να πεθάνω, παρ'όλ'αυτά σ'ευχαριστώ Justin".