Bill Gates: Χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου

04.05.2021
Bill Gates: Χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου
Το διαζύγιο του δισεκατομμυριούχου με τη σύζυγό του, Melinda

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο ιδρυτής της Microsoft, Bill Gates και η σύζυγός του, Μelinda, ανακοίνωσαν ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να χωρίσουν. Μετά από 27 χρόνια γάμου, στην κοινή ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι "δεν πιστεύουν ότι μπορούν πλέον να εξελιχθούν ως ζευγάρι".

Victoria Beckham: "Προτιμώ να πεθάνω παρά να φορέσω αυτά τα παπούτσια"

"Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που λειτουργεί σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και θα εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα. Θέλουμε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας", λέγεται στην ανακοίνωση.

Chris Hemsworth: Ο έξυπνος τρόπος με τον οποίο... εξουθενώνει τα παιδιά του

Ο Bill Gates κατέχει περίπου το 1,37% της Microsoft, το οποίο αξίζει πάνω από 26 δισ. δολ. Το περασμένο έτος, αποχώρησε από το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft και ξεκίνησε να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα "Bill and Melinda Gates Foundation". Με τη σύζυγό του, είναι συνπρόεδροι του Ιδρύματος που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2000.

Ο Bill Gates είναι ο τέταρτος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Η Melinda Gates, πρώην manager της Microsoft, είναι υπέρμαχος της παγκόσμιας υγείας και της ισότητας των γυναικών στο πλαίσιο του ρόλου της στο Ίδρυμα.