Σοφία Καρβέλα: Τα παράπονα για τον σύζυγό της και η αντίδραση της Άννας Βίσση

04.05.2021
Σοφία Καρβέλα: Τα παράπονα για τον σύζυγό της και η αντίδραση της Άννας Βίσση
Ένα περιστατικό διηγήθηκε μέσω social media η σχεδιάστρια μόδας

Η Σοφία Καρβέλα, εκτός από οτιδήποτε αφορά την καριέρα και τα επαγγελματικά της βήματα ως σχεδιάστρια μόδας, συνηθίζει να αναρτά στιγμιότυπα που αφορούν την προσωπική της ζωή, και πιο συγκεκριμένα τους δυο τους γιους και το σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά.

Κωστής Μαραβέγιας: Η απάντηση του στο αν θα ντυθεί γαμπρός

Πρόσφατα, η ίδια δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και την ίδια και διηγήθηκε και μία ιστορία που τους συνέβη, μέσα από την οποία εξέφρασε τα παράπονα της προς αυτόν.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δημοσίευσε φωτογραφία της αγαπημένης του

"Ήθελε να με συνοδεύσει στο ραντεβού μου για μανικιούρ/πεντικιούρ. Έδειξε μερικές πολύ hot γυναίκες με αξιοζήλευτους γλουτούς στην πορεία. Με έβαλε να του αγοράσω ένα μπολ με acai. Του είπα ότι δε θα του άρεσε. Κατέληξε να τρώει το δικό μου, γιατί δεν του άρεσε το δικό του. Φώναζε και ήταν ενοχλητικός αλλά επειδή είναι κάπως hot, κανείς δεν παραπονέθηκε. Είπε ότι έφευγε και έφυγε. Ένα σημάδι ανακούφισης, για όλους και εμένα μαζί. 5 λεπτά μετά τον πήρα τηλέφωνο για να του πω ‘γεια’ και να κάνουμε ψιλοκουβέντα. Η ίδια ιστορία για 16 χρόνια. Η αγάπη είναι περίεργη".

Την ανάρτηση σχολίασε και η μητέρα της, Άννα Βίσση, γράφοντας: "Τι θα έλεγες να σταματήσεις να κριτικάρεις οτιδήποτε έρχεται με φυσικό τρόπο και ισχύει και για τις δυο πλευρές;".