Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το εμβόλιο κατά του Covid - Η φωτογραφία που μοιράστηκε

08.05.2021
Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το εμβόλιο κατά του Covid - Η φωτογραφία που μοιράστηκε
Την ανάρτησή της κοινοποίησε και ο σύζυγος της, Βασίλης Κικίλιας.

Την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό έκανε η Τζένη Μπαλατσινού και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη στιγμή εκείνη, θέλοντας αφενός να ευχαριστήσει τη νοσοκόμα που της το έκανε, αφετέρου να ευαισθητοποιήσει περισσότερο κόσμο υπέρ του εμβολιασμού.

#ελευθερία γράφει στο Hashtag ενώ μετά το "Ευχαριστώ στη Μαρία" που την εμβολίασε, έχει tagάρει τον σύζυγό της. Ιδού το story που μοιράστηκε η Τζένη Μπαλατσινού και μετά κοινοποιήσε στον δικό του λογαριασμό ο Υπουργός Υγείας.

Ο Βασίλης Κικίλιας μοιράστηκε πρόσφατα την πρώτη φωτογραφία του με τον γιο του και συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό θετικών σχολίων.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στις 16/6/2019 στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό. Η νύφη ήταν πανέμορφη φορώντας νυφικό με την υπογραφή της φίρμας Zeus + Δione και πολύ συγκινημένη έχοντας στο πλευρό της τα τρία της παιδιά από τον γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ο γαμπρός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, επίσης. Κουμπάροι του ζεύγους, ο Ηλίας Κατσούρης, προπονητής μπάσκετ και η σύζυγός του, Έμυ Πανουσοπούλου.

Το παιδί του ζεύγους, ένα αγοράκι που θα πάρει δυο ονόματα (Παναγιώτης Αντώνης) γεννήθηκε ανήμερα Χριστουγέννων του 2020.