Όταν η Μαρίνα Πατούλη είχε εμφανιστεί στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" [video]

08.05.2021
Όταν η Μαρίνα Πατούλη είχε εμφανιστεί στους "Δέκα Μικρούς Μήτσους" [video]
Τον χρόνο πίσω γύρισε η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής σε μια απίθανη τηλεοπτική της εμφάνιση.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να απασχολεί την κοινή γνώμη αφενός εξαιτίας των δυσκολιών που περνά ο γάμος της αφετέρου εξαιτίας των προβλημάτων υγεία της, όμως δεν ήταν λίγα τα χρόνια που η Μαρίνα Πατούλη υπήρξε αντικείμενο έντονου κοινωνικού σχολιασμού και σάτιρας εξαιτίας του τρόπου ζωής της, αλλά και των στυλιστικών της επιλογών.

Η ίδια στάθηκε με μεγάλη αξιοπρέπεια και έντονη διάθεση "αυτοτρολαρίσματος" σε κάθε περίτπωση, ενώ δεν δίστασε να αποδεχτεί πρόσκληση του Λάκη Λαζόπουλου και να κάνει ένα guest στη δημοφιλή του σειρά "Δέκα Μικροί Μήτσοι", όπου μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά και μετά, την είχαν... "περιποιηθεί" ωραιότατα!

Μιλώντας τότε (Απρίλιος 2018) για την εμπειρία της αυτή, η Μαρίνα Πατούλη είχε δηλώσει τα εξής, μέσα από ανάρτηση στα social media όπου είχε μοιραστεί και υλικό από τα γυρίσματα: "Μοναδική εμπειρία η επίσκεψη μου στο κομμωτήριο του Ντιμη !!! Ευχαριστώ τον Αριστοφανικό Λάκη Λαζόπουλο κ την ομάδα του για τη φιλοξενία κ για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε !!!Η σάτιρα αποτελεί ένδειξη πολιτιστικής κ κοινωνικής αφύπνισης !!!Καλή εβδομάδα σε όλους μας"

Χθες, με την αφορμή της επετείου της προβολής, η κυρία Πατουλη μοιράστηκε το βίντεο με τη συμμετοχή της και εμείς κάνουμε το ίδιο, με τη σειρά μας.