Παύλος Γαλακτερός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και τα... σούπερ γενέθλια

10.05.2021
Παύλος Γαλακτερός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επιστροφή στην Ελλάδα και τα... σούπερ γενέθλια
Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού αποχώρησε από το Survivor την περασμένη εβδομάδα, αλλά, ακόμη, κατά κάποιον τρόπο "παίζει" στο παιχνίδι!

Μπορεί να επέστρεψε στην Ελλάδα ο Παύλος Γαλακτερός, αλλά τη... στολή του Survivor δεν την έχει βγάλει ακόμη. Ο λόγος; Η μικρή του αδελφή, η οποία, εκτός του ότι τον λατρεύει και περίμενε πώς και πώς να τον έχει ξανά στην αγκαλιά της, δεν τον αφήνει στιγμή εκτός παιχνιδιού. Ιδού τι έγραψε ο ίδιος στην ανάρτηση που μοιράστηκε:

Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά..

Η σύζυγος του Νάσου Γαλακτερού και μητέρα της αδελφής του Παύλου, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες και γλυκύτατα λόγια για τα δυο αδέλφια. Η Σόφη, μάλιστα είχε γενέθλια και ναι, φέτος πήρε το δώρο που ήθελε!!!

«Τα ωραιότερα γενέθλια που θα μπορούσε να ονειρευτεί. Να κλείνει τα 7 παρέα με τον άνθρωπο που αγαπάει περισσότερο στον κόσμο. Χρόνια πολλά λουλουδάκι μας μικρό! Ξανά και για πάντα μαζι! #birthdaygirl #ourbaby #littlesister», γράφει στη λεζάντα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το βλέμμα της εορτάζουσας τα "λέει" όλα!