Ξανά στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος

10.05.2021
Ξανά στο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος
Σε νέα περιπέτεια με την υγεία του μπήκε ο θρύλος του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά, ευτυχώς και αυτή είχε αίσιο τέλος.

Πέντε μήνες μετά το τελευταίο "θρίλερ" με την υγεία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος, χρειάστηκε να εισαχθεί ξανά στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό σήμερα, 10/5/2021, μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, το οποίο επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια του τραγουδιστή, λοιπόν, πριν από λίγες μέρες ο Τόλης Βοσκόπουλος νοσηλεύτηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Φαίνεται πως λόγω κάποιου προβλήματος δύσπνοιας και χαμηλού οξυγόνου, η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή και μετά την εισαγωγή του, χρειάστηκε να παραμείνει μερικές μέρες ώστε να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας αποκλείσει, βέβαια, εξαρχής την περίπτωση του κονονοϊού, με αρνητικό τεστ.

Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία, οι οποίες, για την ιστορία, φέτος το Πάσχα βρέθηκαν στην Κέρκυρα, ύστερα πολύ καιρό. Αν ήταν και ο Τόλης μαζί τους δεν είναι γνωστό, όμως στη φωτογραφία που μοιράστηκε η Πρόεδρος του ΕΟΤ είδαμε μόνο τις γυναίκες της οικογένειας.

Για την ιστορία, μετά τις τελευταίες φήμες για την υγεία του, υπήρξαν, τα Χριστούγεννα, φωτογραφίες όπου είδαμε τον θρυλικό τραγουδιστή, όμως ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε εικόνες του. Πήρε "απουσία' ακόμη και στα γενέθλια της Άντζελας Γκερέκου φέτος, στο πλευρό της οποίας τον βλέπαμε κάθε χρόνο μέχρι τώρα.

Ευχόμαστε περαστικά.