Naomi Campbell: Πρώτη φορά μαμά λίγο πριν τα 51 - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

18.05.2021
Naomi Campbell: Πρώτη φορά μαμά λίγο πριν τα 51 - Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η θρυλική "γαζέλα" της διεθνούς πασαρέλας ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής της έγινε πραγματικότητα.

Η Naomi Campbell μόλις έγινε μητέρα. Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μια γλυκύτατη ανάρτηση που μέσα σε μία ώρα έχει συγκεντρώσει κιόλας 250.000 "Like" και αμέτρητες ευχές στα σχόλια.

"Μια πανέμορφη μικρή ευλόγια με επέλεξε να γίνω μητέρα της. Νιώθω τεράστια τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι πια μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αγάπη", γράφει στη λεζάντα η Naomi και ιδού η γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε, όπου διακρίνονται τα πατουσάκια του μωρού στην παλάμη της:

Το θρυλικό μοντέλο δεν είχε κρύψει ποτέ τη λαχτάρα της για ένα παιδί. Το 2018, μάλιστα, μιλώντας στη Vogue Arabia είχε μοιραστεί τα εξής: "Θα ήθελα πολύ να έχω παιδιά. Δεν κάνω εκπτώσεις στη ζωή. Λατρεύω τα παιδιά και θα τα λατρεύω πάντα. Όταν βρίσκομαι κοντά σε παιδιά γίνομαι κι εγώ, η ίδια, παιδί. Και αυτό το μικρό κοριτσάκι δεν θέλω να το χάσω ποτέ".

Η Naomi, που για την ιστορία, γίνεται 51ός ετών στις 22 Μαΐου δεν έδωσε άλλες πληροφορίες σχετικά με την κόρη της, ενώ και οι εκπρόσωποί της παραμένουν σιωπηλοί προς το παρόν. Ουδείς γνωρίζει, προς το παρόν, αν το μωρό γεννήθηκε μέσω παρένθετης, αν υπήρξε υιοθεσία, ή αν η Naomi υπήρξε όντως έγκυος -πράγμα πολύ αμφίβολο!

Εμείς να ευχηθούμε όλα τα καλά για μητέρα και μωρό και αναμένουμε νεότερα, σχετικά με το όνομα, την ακριβή ηλικία και τη γέννηση της μικρούλας!