Justin Hartley: Παντρεύτηκε ο γόης του This is Us

19.05.2021
Justin Hartley: Παντρεύτηκε ο γόης του This is Us
Γάμος εν μέσω πανδημίας!

Η νέα χρονιά έφερε ένα νέο επίσημο ειδύλλιο για τον αστέρα του This Is Us, Justin Hartley, ο οποίος επισημοποίησε στο Instagram τη σχέση του με την ηθοποιό Sofia Pernas, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι δύο έβγαιναν για μήνες μετά το διαζύγιο του Hartley το 2019 από την πρωταγωνίστρια του Selling Sunset, Chrishell Stause, η οποία ήταν σύζυγός του για δύο χρόνια. Και πλέον η νέα του σχέση κατέληξε σε γάμο. Η 31χρονη Pernas, ήταν συμπρωταγωνίστρια του Hartley στη σαπουνόπερα The Young & the Restless - όπως ήταν και η Stause. Παιχνίδια που παίζει η ζωή!

Διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ έγινε μαμά, παρουσιάζει τον μικρούλη της και αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το όνομά του

Ο χωρισμός του Hartley από την Stause ήταν εξίσου δραματικός με την σαπουνόπερα στην οποία εμφανίστηκαν μαζί. Σύμφωνα με το Us Weekly, η Stause έμεινε έκπληκτη όταν ο Hartley υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου. Στην αίτηση ανέφερε ως ημερομηνία χωρισμού του ζευγαριού τον Ιούλιο του 2019, αλλά η Stause ισχυρίστηκε ότι ήταν μαζί μέχρι την ημέρα που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, δηλαδή στις 22 Νοεμβρίου 2019.

Ο Hartley εντοπίστηκε από το TMZ να φιλάει τη Sofia Pernas τον Μάιο του 2020 και το People ανέφερε τον Ιούνιο ότι το ζευγάρι έβγαινε για μερικές εβδομάδες πριν από αυτό. Πάντως ο ηθοποιός και η νέα του αγάπη αποφάσισαν να κλείσουν το 2020 κάνοντας τη σχέση τους δημόσια.

Η Pernas ήταν η πρώτη από τους δύο που δημοσιοποίησε τη σχέση τους στο Instagram, ανεβάζοντας μια selfie την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον τίτλο «Sayonara 2020, ήταν πραγματικό. Καλή χρονιά από την καραντίνα μας στη δική σας», ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της με emoji καρδιάς.

Το post της Sofia ακολουθήθηκε από ένα του Justin περίπου μια ώρα αργότερα. Ήταν ασπρόμαυρη φωτογραφία και έδειχνε τόσο την Pernas όσο και τον εαυτό του με επίσημη ενδυμασία καθώς υποδέχονταν το 2021. «Τα τελευταία λεπτά του 2020 εδώ στο Λος Άντζελες. Φέρτε το 2021! Καλή χρονιά!» έγραψε ο Hartley.

Οι Hartley και Pernas, έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί των MTV Movie & TV Awards την Κυριακή 16 Μαΐου. Μια μέρα μετά την εμφάνισή τους, στην οποία φορούσαν δαχτυλίδια, το People επιβεβαίωσε ότι οι Hartley και Pernas ήταν επίσημα παντρεμένοι. Δεν είναι γνωστά πολλά για το γάμο τους, αλλά το δημοσίευμα ανέφερε ότι συνέβη «πρόσφατα».

Νικολέτα Μακρή