Jennifer Lopez - Ben Affleck: Νέα ρομαντική απόδραση για δύο στο Μαϊάμι - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

24.05.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Νέα ρομαντική απόδραση για δύο στο Μαϊάμι - Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Οι δυο τους, μάλιστα, αντιλαμβάνονται τον φακό και χαμογελούν πονηρά!

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα -με την έννοια, δηλαδή, ότι μπορεί να μιλάμε μόνο για δυο καλούς φίλους που περνούν λίγο χρόνο μαζί και στηρίζουν ο ένας τον άλλο- όμως ο φωτογραφικός φακός τους "τσάκωσε" ξανά μαζί και εκείνοι όχι μόνο δεν τον απέφυγαν, του... χαμογέλασαν κιόλας!

Το διάσημο ζευγάρι (;) εθεάθη στο Μαϊάμι στο σπίτι που νοικιάζει η JLo κοντά στο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία της στην περιοχή. Ο Affleck την επισκέφτηκε και οι δυο τους δεν κρύφτηκαν καθόλου.

Ο φακός τους "τσάκωσε" την ώρα που έβγαιναν μαζί από το σπίτι, αλλά και σε διαφορετικές στιγμές τον καθένο μόνο.

Η Jennifer βγήκε στο μπαλκόνι για να βγάλει μερικές selfies και ο Ben για να καπνίσει. Ιδού οι φωτογραφίες που κάνουν, τις τελυταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Η Jennifer Lopez χώρισε από τον Alex Rodriguez πριν από έναν μήνα, ύστερα από μήνες φημολογίας για προβλήματα στη σχέση τους και λίγο πριν παντρευτούν, σε έναν γάμο που, για την ιστορία, είχαν αναβάλει δυο φορές, τουλάχιστον.

Η ιστορία των Bennifer μετρά πολλά χρόνια και ουδείς γνωρίζει, στην πραγματικότητα, αν η σχέση τους σήμερα είναι ερωτική, φιλική, εικονική ή ό,τι άλλο. Το σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν πολύ καιρό μαζί, ενώ οι φήμες τους θέλουν να αλληλογραφούν καιρό πριν λήξει η σχέση με τον ARod.

Αν αναρωτιέσαι πώς νιώθει ο Alex Rodriguez για όλα αυτά, κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες πώς απάντησε σε σχετική ερώτηση που του έκαναν.