Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επανένωση με αυτό τον τρόπο

31.05.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανακοινώσει την επανένωση με αυτό τον τρόπο
Kαι όμως συμβαίνει! Το Bennifer Version 2.0 μάλλον ετοιμάζεται να γίνει επίσημο στο Instagram. Στην πραγματικότητα, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επρόκειτο να κάνουν το ντεμπούτο τους στα social media τον περασμένο μήνα, αλλά οι παπαράτσι έδωσαν στη δημοσιότητα τις δικές τους φωτογραφίες του ζευγαριού από ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Μαϊάμι.

Σύμφωνα με μια πηγή της Page Six, τον Απρίλιο η Lopez και ο Affleck είχαν προγραμματίσει να ανακοινώσουν την επανασύνδεσή τους με φωτογραφία μαζί στο Instagram. Όμως, οι παπαράτσι «συνέλαβαν» τον Affleck που άφηνε το αυτοκίνητό του στο Hotel Bel-Air λίγο προτού κρυφτούν κοντά στο σπίτι της JLo χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Έτσι χάλασαν τα σχέδια του ζευγαριού.

«Έμεινε στο σπίτι της τον Απρίλιο και η Jlo σχεδίαζε να ανακοινώσει στο Instagram ότι είναι πάλι μαζί. Είναι όλα θέμα timing μαζί της », είπε η πηγή στo Page Six.

Έτσι, ενώ το φερόμενο ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την επανένωσή του, είναι μεγάλο το ενδεχόμενο να σχεδιάζει να ανεβάσει μια κοινή φωτογραφία στο Instagram και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να το κάνει. Μεταξύ των διακοπών τους στη Μοντάνα, στο Μαϊάμι και των επισκέψεων τους στο γυμναστήριο, οι Bennifer είχαν πολλές επιλογές για να τραβήξουν χαριτωμένες selfies καθώς φαίνονται αχώριστοι.

Εμείς πάντως θα τολμήσουμε να φανταστούμε ότι θα δημοσιεύσουν μια ανάρτηση με πολλές φωτό τους στο Instagram που θα αναφέρει για τη νέα τους σχέση! Όποια και αν είναι η φωτογραφία, αν αναλογιστούμε την πολύ προσεγμένη παρουσία της JLo στα social media, περιμένουμε να είναι απίστευτα καλά στυλιζαρισμένη και να αναδείξει τους δύο πανέμορφους και ερωτευμένους σταρ.

Ευχόμαστε ότι το Bennifer 2.0 δεν θα ξεθωριάσει πιο γρήγορα από την πρώτη φορά. Το ζευγάρι ξεκίνησε για πρώτη φορά να βγαίνει το 2002, αρραβωνιάστηκε γρήγορα, αλλά εγκατέλειψε την ιδέα του γάμου το 2003 και χώρισε το 2004. Και μια πηγή είπε στο Page Six: «Είναι και οι δύο άνθρωποι που δεν τους αρέσει να είναι μόνοι και πραγματικά της Jennifer της αρέσει ο Ben. Έχουν μια μακρά ιστορία».

Νικολέτα Μακρή