Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Brad Pitt

01.06.2021
Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Brad Pitt
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός αντάλλαξε αριθμούς κινητών με μια γοητευτική γυναίκα στην απονομή των Όσκαρ

Ένα από τα πιο hot θέματα των τελευταίων ημερών είναι το φημολογούμενο νέο ειδύλλιο του Brad Pitt με την ηθοποιό Andra Day, καθώς σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες οι δυο τους φλέρταραν έντονα στη φετινή απονομή των Όσκαρ.

Brad Pitt: Η τεράστια νίκη που κέρδισε στη μάχη για την κηδεμονία - Η Angelina Jolie κατηγορεί τους δικαστές

Πιο συγκεκριμένα, πηγές αναφέρονται σε ανταλλαγή τηλεφώνων τον Απρίλιο, όταν ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος ως παρουσιαστής στην απονομή και η Day υποψήφια Α' Γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία "The United States vs. Billie Holiday", υποδυόμενη τη θρυλική τραγουδίστρια της τζαζ.

"Φλέρταραν στα παρασκήνια και είναι πολύ πιθανό να αντάλλαξαν τηλέφωνα. Μπορεί να πρόκειται για επαγγελματική σχέση, όμως φίλοι του Brad μιλούν για το πόσο υπέροχο ζευγάρι θα ήταν μαζί", δήλωσε μια πηγή.

Angelina Jolie: Η τολμηρή μεταμόρφωση σε ξανθιά για τις ανάγκες της νέας της ταινίας [video]

Η 36χρονη τραγουδίστρια και η ηθοποιός, την οποία ανακάλυψε ο Stevie Wonder, ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική από μικρή ηλικία, κυκλοφορώντας το πρώτο της άλμπουμ το 2015. Έχει υπάρξει υποψήφια για Grammy και Emmy. Θεωρείται μία από τις πιο καλύτερες jazz ερμηνεύτριες της γενιάς της και φέτος έλαβε μια χρυσή σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο ρόλο της Billie Holiday.