«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αιμίλιος Χειλάκης έφτασε στο Διαφάνι - Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα

02.06.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Ο Αιμίλιος Χειλάκης έφτασε στο Διαφάνι - Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα
Ιδού μια πρώτη γεύση από τον επόμενο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1

Δύο επεισόδια έμειναν για να ολοληρωθεί ο φετινός, δεύτερος κύκλος για τις "Άγριες Μέλισσες" και η αγωνία έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Το τελευταίο γύρισμα για τη σεζόν έχει ολοκληρωθεί και σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό ποστ αλλά και με διακριτικές αποκαλύψεις για την τρίτη σεζόν.

Στα δύο τελευταία επεισόδια, κεντρικό -και τραγικό συνάμα- πρόσωπο είναι η Μυρσίνη Σεβαστού, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το νέο που έμαθε για το πώς πέθανε ο Σέργιος της. Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, όλα τα μυστικά βγαίνουν στο φως σιγά σιγά και αναμένεται η κορύφωση στο σημερινό και το αυριανό (3/6/2021) επεισόδιο.

Σε ένα από αυτά τα επεισόδια αναμένεται και μια άφιξη κεντρικού ήρωα της επόμενης σεζόν που θα κάνει ήδη την εμφάνισή του από φέτος.

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος θα ερμηνεύσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, και ο οποίος έκανε ήδη το γύρισμά του και μοιράστηκε φωτογραφίες με την Κατερίνα Διδασκάλου, τον Λευτέρη Χαρίτο και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. "Ήγγικεν η ώρα", λοιπόν. Ιδού:

Οι άνθρωποι της σειράς είναι πολύ φειδωλοί στην περιγραφή των δύο αυτών τελευταίων επεισοδίων και παρά τα σχετικά spoilers που κυκλοφορούν, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το τι περιμένει ακριβώς.

"Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του", διαβάζουμε στην περιγραφή του ΑΝΤ1 για το σημερινό (2/6/2021) και ιδού το τρέιλερ, όπου βλέπουμε φωτιές, όμως όχι στο Σταμιραίικο. Τουλάχιστον προς το παρόν... Φαίνεται ότι το σχέδιο της Μυρσίνης ήταν να κάψει τις αποθήκες του Συνεταιρισμού ώστε να συγκεντρωθεί όλος ο κόσμος εκεί και να μείνει αφύλακτος ο πραγματικός στόχος της.