Τριαντάφυλλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor

07.06.2021
Τριαντάφυλλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor
Σήμερα επιστρέφει στην Ελλάδα ο τραγουδιστής, ύστερα από παραμονή έξι μηνών στο Survivor.

Ο Τριαντάφυλλος αποχώρησε από το Survivor την περασμένη εβδομάδα ύστερα από 11 φορές που υπήρξε υποψήφιος και αφού έκανε μπάνιο, ξυρίστηκε και κουρεύτηκε, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Λίγες ώρες αργότερα είχαμε και την πρώτη ανάρτηση στα social media, όπου, σε γενικές γραμμές ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του.

"Αυτή η αγάπη σας με κράτησε ζωντανό 6 μήνες, χωρίς εσάς δεν θα μπορούσα να αντέξω ούτε μια εβδομάδα, πέρασα πολλά αλλά να ξέρετε πως έρχομαι δυνατός γεμάτος θετική ενέργεια , σας αγαπώ με έχετε κάνει να κλάψω παλι από τα τόσα μυνηματα σας από τα τόσα ομορφα λόγια σας !!! Έχω τόσα πολλά να σας πω, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ", γράφει στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε.

Ο Τριαντάφυλλος είναι σίγουρα ο παίκτης που συζητήθηκε περισσότερο από τον όποιον άλλο στο φετινό Survivor, ενώ, χωρίς αμφιβολία έχει "προσφέρει" πολλές αξέχαστες στιγμές. Ιδού ένα σχετικό αφιέρωμα που του ετοίμασαν οι συντελεστές της εκπομπής "Love it" του ΣΚΑΪ.