Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το ζευγάρι είναι μαζί και δεν το κρύβει πια

10.06.2021
Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Χρύσα Μιχαλοπούλου: Το ζευγάρι είναι μαζί και δεν το κρύβει πια
Στον χθεσινό τελικό του φετινού Master Chef δεν γιορτάσαμε μόνο την πρώτη γυναίκα που κέρδισε τον τίτλο στην Ελλάδα, αλλά και τα... "φανερώματα" για τη σχέση ενός από τους τρεις κριτές του παιχνιδιού.

Η πρώτη φορά που ακούσαμε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν ζευγάρι με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου ήταν τον Νοέμβριο του 2020. Εκείνον τον ξέραμε ήδη καλά και εκείνη μόλις την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στις "Άγριες Μέλισσες". Τότε, οι φήμες τους ήθελαν ζευγάρι έναν χρόνο, ήδη και λίγο αργότερα, τον Ιανουάριο του 2021, ειπώθηκε ότι χώρισαν.

Τελικά, ο,τι κι αν είχε γίνει τότε, Ο ChefKoutsopoulos και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι και μάλιστα τώρα πια είναι και instagram official, όπως λένε και στη διάλεκτο των social media αφού έχουν μοιραστεί αμφότεροι φωτογραφίες είτε με απευθείας tagάρισμα, είτε με πιο έμμεσο τρόπο.

Να, για παράδειγμα, χθες, στον τελικό του MasterChef, όπου κέρδισε μετά φανών και λαμπάδων η Μαργαρίτα Νικολαΐδου, η νεαρή ηθοποιός όχι μόνο ήταν στο πλευρό του αγαπημένου της, πόζαρε και στην αγκαλιά του -και πλάι στον Σωτήρη Κοντιζά, μάλιστα.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε κάνει μία έμμεση αναφορά στον σύντροφό της μέσα από μία χιουμοριστική ανάρτηση που μοιράστηκε.

Μία παιχνιδιάρικη φωτογραφία της που αλληθωρίζει κοιτάζοντας τον φακό μοιράστηκε η ηθοποιός και στο σχόλιο αναφέρθηκε στον άνθρωπο που έκανε το κλικ. Προφανώς ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, το επιβεβαίωσε με το σχόλιό του λίγο πιο κάτω.

"μου είπε Έλα να σε βγάλω μια φωτογραφία...", γράφει η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ιδού:

Και ιδού η απάντηση του πλακατζή κριτή του MasterChef.

Όσο για το φετινό Master Chef; Πέρασε στην ιστορία και το έκανε με... χορούς. Οι τρεις κριτές έγιναν viral με τον ρυμθμό και το αυτοτρολάρισμά τους. Πάτησε στον σύνδεσμο να δεις το "σόου" που έδωσαν στην αρχή του επεισοδίου.