Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό αντίο του Γιάννου στον Μιλτιάδη

11.06.2021
Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό αντίο του Γιάννου στον Μιλτιάδη
Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος τιμά τον Γιώργο Γάλλο δημόσια και συγκινεί.

Οι "Άγριες Μέλισσες" έριξαν "αυλαία" την περασμένη εβδομάδα και συγκλόνισαν τους αμέτρητους φανς της σειράς που επανέρχεται τον Σεπτέμβρη για τον τρίτο κύκλο της. Μία από τις σκηνές που ξεχώρισαν στο φινάλε της σεζόν αυτής ήταν, χωρίς αμφιβολία το τέλος του Μιλτιάδη Σεβαστού. Ο εξαίρετος Γιώργος Γάλλος αποχαιρέτησε τη σειρά με τον πιο συγκινητικό τρόπο, έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννο του, τον οποίο ερμήνευσε επίσης αριστοτεχνικά ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, ο νέος ηθοποιός αποχαιρέτησε τον τηλεοπτικό του πατέρα με μια ανάρτηση στο Instagram, εκφράζοντας δημόσια τον θαυμασμό, την εκτίμηση και την αγάπη του, ως εξής:

Σπουδαίος ηθοποιός!
Υπέροχος άνθρωπος!
Υπέροχος partner!
Υπέροχος συνεργάτης!
Υπέροχος συνοδοιπόρος!
Ο καλύτερος τηλεοπτικός πατέρας!
Σ'ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη, τις συμβουλές, την γενναιοδωρία και την καλοσύνη σου! Εις το επανιδείν μπαμπάκα μου!

Μιλώντας πρόσφατα στο 7 Μέρες TV για τη συμμετοχή του σε αυτή την ξεχωριστή τηλεοπτική δουλειά o Ιωάννης Αθανασόπουλος είχε παραδεχτεί πως πέρασαν πολύ ωραία αυτά τα δύο χρόνια παρά τις όποιες δυσάρεστες συγκυρίες του κορωνοιού ενώ τόνισε πώς έζησε εντονότατα συναισθήματα για τον ρόλο του.

Όσο για τη ζωή μετά τις Μέλισσες:

«Οι "Άγριες μέλισσες" είναι σαν την πρώτη αγάπη, σαν τον πρώτο έρωτα. Αποτελούν την πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Θα είναι πάντοτε στο μυαλό μου και την ψυχή μου ως ένα μεγάλο δώρο. Χαίρομαι γιατί οι μέλισσες μου έχουν ανοίξει το δρόμο για να γνωρίσω σπουδαίους ανθρώπους του χώρου σκηνοθέτες και ηθοποιούς που εκτιμώ απεριόριστα, αλλά και εγκαινίασε ένα νέο κεφάλαιο για όμορφες δουλειές κυρίως στο θέατρο. Αισθάνθηκα ότι αναγνωρίζεται αυτό που μπορώ να κάνω εγώ ως καλλιτέχνης», είχε πει χαρακτηριστικά.

Οι συντελεστές της σειράς έγιναν μία μεγάλη οικογένεια τα δύο χρόνια των γυρισμάτων και έχουν μοιραστεί ουκ ολίγες φωτογραφίες backstage που φανερώνουν τις σχέσεις μεταξύ τους. Πάτησε τον σύνδεσμο και δες τις πιο πρόσφατες, από τα τελευταία γυρίσματα.

Ζωή Κίττα