Lisa Kudrow: Όταν ο γιος της πίστευε ότι η μαμά του ήταν η Jennifer Aniston!

11.06.2021
Lisa Kudrow: Όταν ο γιος της πίστευε ότι η μαμά του ήταν η Jennifer Aniston!
Η Lisa Kudrow, η οποία έγινε γνωστή σε όλον τον κόσμο ως η Phoebe Buffay των Friends, ενθουσίασε πρόσφατα τους fans της όταν πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram από την τελετή αποφοίτησης του γιου της Julian. Η εξαιρετική σχέση μητέρας και γιου αποδεικνύει ότι και στην πραγματική ζωή, η Kudrow είναι εξίσου χαλαρή και διασκεδαστική όπως και ο δημοφιλής χαρακτήρας της στη μικρή οθόνη. Διάβασε παρακάτω πώς η Kudrow αντιμετωπίζει μέχρι τώρα τη μητρότητα, με βάση όσα έχει δηλώσει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της. Το πιο απίστευτο από όλα ήταν η εποχή όπου ο Julian πίστευε ότι η πραγματική μαμά του ήταν η Jennifer Aniston.

Το χειρίστηκε καλά όταν ο Julian πίστευε ότι η Jennifer Aniston ήταν η «μαμά» του

Σε συνέντευξή της με τον Conan O'Brien, η Kudrow αποκάλυψε ότι, ως παιδί, ο Julian έπεφτε στην αγκαλιά της Jennifer Aniston όποτε έκανε επίσκεψη στα γυρίσματα. Αποκάλυψε επίσης ότι, στο σπίτι, όποτε ο Julian έβλεπε την Anniston στην τηλεόραση, την αποκαλούσε «μαμά».

Ο O'Brien ρώτησε αν εκείνη την εποχή η πραγματική μαμά ένιωθε φόβο και η Kudrow απάντησε ότι αναρωτήθηκε αν της έλειπε μια ειδική σύνδεση που ο Julian μοιραζόταν με τον Aniston. Αλλά στο τέλος της ημέρας, εξακολουθούσε να αισθάνεται ευτυχισμένη και για τους δύο και είπε ότι «ήταν πάντα χαρούμενη για όποιον ένιωθε και εισέπραττε αγάπη ο Julian».

Παρεμπιπτόντως, αν θέλεις να μάθεις τα μυστικά της Jennifer Aniston για λαμπερό δέρμα
πάτησε στον σύνδεσμο

Καθοδήγησε τον Julian όταν εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την show business

Όταν ο Julian άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για την υποκριτική, η Kudrow τον υποστήριξε υπό την προϋπόθεση ότι αυτό θα αφορούσε μόνο σχολικές παραστάσεις και ερασιτεχνικές παραγωγές μέχρι να μεγαλώσει αρκετά για να συμμετάσχει σε σόου. Η Kudrow είπε ότι ο γιος της χρειαζόταν ακόμα περισσότερες εμπειρίες ζωής και φοβόταν επίσης ότι η φήμη και η εξουσία σε νεαρή ηλικία θα μπορούσε να καταλήξει σε καταστροφή.

Μεγάλωσε έναν ανεξάρτητο γιο

Σε μια συνέντευξη της στον Jimmy Kimmel το 2018, η Kudrow είπε ότι ένιωθε ότι έκανε καλή δουλειά εμποτίζοντας τον Julian με «τη σωστή ποσότητα φόβου και προσοχής». Ως αποτέλεσμα, μεγάλωσε και είναι ανεξάρτητος και καλός άνθρωπος.

Είναι προστατευτική μαμά αλλά σκέφτεται καλά το πότε να αφήσει το παιδί της να κάνει το δικό του. Όσον αφορά τους γονικούς ρόλους, η Kudrow αποκάλυψε ότι είχε τους δικούς της κανόνες και όρια, αλλά ήταν κυρίως ο σύζυγός της που ήταν υπεύθυνος για την πειθαρχία.

Υποσχέθηκε να είναι υποστηρικτική στην ερωτική ζωή του Julian

Όταν ρωτήθηκε για τις φίλες του Julian, η Kudrow απάντησε λέγοντας «Νομίζω ότι θα είμαι ένθερμη υποστηρίκτρια για τις φίλες του. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα φέρει στο σπίτι κάποιαν τρομακτική». Η εμπιστοσύνη της στις επιλογές του γιου της δείχνει σίγουρα πόσο πολύ τον εμπιστεύεται.

Δεν ντρέπεται να δείξει πόσο αγαπά τον Julian και πόσο περήφανη είναι γι 'αυτόν.

Σπάνια είναι ανοικτή για την προσωπική της ζωή, αλλά από καιρό σε καιρό, η Kudrow εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να εκφράσει την ευτυχία και την αγάπη της για τον Julian - που μέχρι τώρα μοιάζει με απόλυτο αντίγραφο της. Πρόσφατα μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο σε μια συνομιλία στο FaceTime μαζί του την ημέρα των γενεθλίων του [επάνω]. Και γιόρτασε ένα ορόσημο στη ζωή του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την αποφοίτησή του με λεζάντα «Ευτυχισμένη, περήφανη. Και λίγο κλάμα. Από εμένα, όχι αυτόν». [κάτω]