Νατάσα Παζαΐτη: Τα παιδιά της γίνονται 18 ετών και μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή τους

12.06.2021
Νατάσα Παζαΐτη: Τα παιδιά της γίνονται 18 ετών και μοιράζεται σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή τους
Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη Καραμανλή σήμερα (12/6/2021) ενηλικιώνονται και η μητέρα τους στέλνει δημόσια τις ευχές της και μοιράζεται τη συγκίνησή της, μαζί με ένα απίθανο βίντεο.

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι αρκετά δραστήρια στα social media και μοιράζεται συχνά εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα από την επαγγελματική αλλά και την προσωπική της ζωή.

Σήμερα η αφορμή δόθηκε από τα γενέθλια των παιδιών της, Αλέξανδρου και Αλίκης, τα οποία συμπληρώνουν 18 χρόνια ζωής. Η ενηλικίωση των διδύμων της, προφανώς, έχει συγκινήσει ιδιαίτερα τη σύζυγο του Κώστα Καραμανλή και θέλησε να την εκφράσει δημόσια. Το έκανε λοιπόν με μία ανάρτηση.

Ένα γλυκύτατο βίντεο με τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους μοιράστηκε η Νατάσα Παζαΐτη και μερικές γλυκές ευχές στη λεζάντα. Στο βίντεο βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία μετά τη γέννησή τους, την άφιξη στο σπίτι, την πρώτη μέρα στο σχολείο, εικόνα από την εφηβεία τους και τη μετάβαση στην ενηλικίωση.

Ιδού τι διαβάζουμε στη λεζάντα και στη συνέχεια το βίντεο που μοιράστηκε η Νατάσα Παζαΐτη:

Ευτυχία είναι...να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται...
Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18❤.
Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε.
Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας.
Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας...αξία ανεκτίμητη!!!!

Η Νατάσσα Παζαΐτη είχε κάνει και πέρσι, για τα 17α γενέθλια των παιδιών της μια ανάλογη ανάρτηση όπου είχε μοιραστεί φωτογραφίες τους που δεν είχαμε δει μέχρι τότε. Πάτησε τον σύνδεσμο να τις θυμηθείς.

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι η θεσσαλονικιά γιατρός παντρεύτηκε τον Κώστα Καραμανλή το 1998 και τα παιδιά τους γεννήθηκαν πέντε χρόνια αργότερα, το 2003.