Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για τη θρόμβωση την οποία υπέστη και εκτιμά ως παρενέργεια του εμβολίου

23.06.2021
Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για τη θρόμβωση την οποία υπέστη και εκτιμά ως παρενέργεια του εμβολίου
Για την περιπέτεια υγείας που είχε πρόσφατα μίλησε στην εφημερίδα Τα Νέα ο Έλληνας δημιουργός.

Στην κλινική πέρασε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος χθες μέσα από ανάρτησή του, το Σάββατο εισήχθη σε ιδιωτικο νοσοκομείο από όπου πήρε εξιτήριο τη Δεύτερα, με τις εξετάσεις ως προς το γιατί συνέβη ό,τι συνέβη να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη.

Σήμερα, καθώς αναρρώνει στο σπίτι του, ο Λάκης Λαζόπουλος μοιράστηκε στην εμπειρία του μέσω στης εφημερίδας Τα Νέα.

«Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του», ξεκίνησε ο Λάκης ενώ για τα αίτια της θρόμβωσης τόνισε ότι ακόμη οι εξετάσεις δεν έχουν καταλήξει ως προς το από πού προήλθε.

«Δεν έξειξαν κάτι παθολογικό», εξήγησε συμπληρώνοντας όμως ότι «απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευση», ενώ εκτιμά ότι πρόκεται για μία παρενέργεια του εμβολίου, παρότι πριν από αυτή την περιπέτεια, όντως, διακατεχόταν από έντονο στρες.

«Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οπίος, λόγως αυτής της περιπέτειας, χρειάστηκε να αλλάξει όλο το πρόγραμμά του.

Η περιοδεία με την παράσταση "Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη" που ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι μαζί με τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο δεν θα πραγματοποιθεί, ενώ ματαιώνονται επίσης και οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», από τις εκδόσεις Διόπτρα, ένα βιβλίο που έγραψε με αφορμή τον θάνατο της συζύγου του, Τασούλας.

Από εμάς, περαστικά!