Κάτια Ταραμπάνκο: "Έχασα πολλές δουλειές, είχα γίνει πουά"

30.06.2021
Κάτια Ταραμπάνκο: "Έχασα πολλές δουλειές, είχα γίνει πουά"
Η αποκάλυψη του μοντέλου για τη μάχη με το αυτονόσο δερμάτικο νόσημα

Η Κάτια Ταραμπάνκο, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια, βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή "Happy Day", μιλώντας, μεταξύ άλλων, και για το αυτοάνοσο δερματικό νόσημα με το οποίο παλεύει από την ηλικία των 15 ετών.

Mαριέττα Χρουσαλά: Η φωτογραφία που έγινε πόλος έλξης για σχόλια περί νευρικής ανορεξίας

"Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Στο Survivor ήμουν πάρα πολύ κοντά να μου βγει το αυτοάνοσο. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, τα οποία τα πρόλαβα γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή έντονη πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση. Είναι ψωρίαση αυτό που έχω. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 χρονών. Τότε που ξεκίνησα να δουλεύω στο modelling, παράλληλα με το σχολείο. Βγήκε από μόνο του. Επειδή είναι αυτοάνοσο, δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει κλικ ο εγκέφαλος", είπε το μοντέλο.

Η ίδια αποκάλυψε ότι στα 18 με 19 της αναγκάστηκε λόγω της ψωρίασης να εγκαταλείψει το modelling για αρκετό καιρό, λέγοντας: "Βγήκα για έξι μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία τότε, γιατί είχα και αυξομείωση και στα κιλά μου. Είχα γίνει πουά. Έχασα πολλές δουλειές γιατί είχα παντού λευκά στίγματα".