Kanye West: Με κουκούλα στο κεφάλι στο σόου του Balenciaga - Η εμφάνιση που... τρόμαξε [photos]

08.07.2021
Kanye West: Με κουκούλα στο κεφάλι στο σόου του Balenciaga - Η εμφάνιση που... τρόμαξε [photos]
Ακόμη μία εκκεντρική εμφάνιση από τον διάσημο ράπερ που ξέρει καλά πώς να κάνει εντύπωση.

Ένα "θεματάκι" με τον κόσμο και τις δημόσιες εμφανίσεις το έχει ο Kanye West και αυτό είναι γνωστό χρόνια τώρα. Η πιο πρόσφατη παρουσία του στο σόου του οίκου Balenciaga ήταν η απόλυτη πρόσπάθειά του να περάσει Incognito!

Με κουκούλα στο κεφάλι παρακολούθησε όλο το σόου, ο εκκεντρικός σταρ, όμως πόζαρε για τις απαραίτητες φωτογραφίες με τον Louis Hamilton, τον François-Henri Pinault και τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Demna Gvasalia, του οποίου είναι θαυμαστής αλλά και συνεργάτης στην πρώτη κολεξίον της δικής του Yeezy Season 1 collection.

Μεταξύ των διασήμων που παρακολούθησαν το σόου ήταν και η Bella Hadid, η οποία χθες είχε περπατήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο κόκκινο χαλί της έναρξης του φετινού Φεστιβάλ των Καννών. Η διάσημη καλλονή, μάλιστα, αγκάλιασε και φίλησε τον πρώην σύζυγο της Kim Kardashian σε μία σχετικά άβολη στιγμή που μπορείς να δεις στην ανάρτηση πιο κάτω.

Παρόντες στην εκδήλωση -εκτός από τον πρωταθλητή της Formula 1 που αναφέραμε ήδη- η θρυλική Anna Wintour, o άσσος του ΝΒΑ James Harden και ράπερ Lil Baby.

H Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West στις 19 Φεβρουαρίου, για το τυπικό της υπόθεσης, όμως λέγεται ότι η 40χρονη ριάλιστι σταρ και ο 43χρονος ράπερ έχουν ήδη έλθει σε συνεννόηση τόσο για την επιμέλεια των παιδιών όσο και για τον χωρισμό της περιουσίας που ορίζεται από ένα αυστηρότατο προγαμιαίο συμβόλαιο που έχουν υπογράψει.

Η Kim και ο Kanye έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, την 7,5 ετών North, τον 5 ετών Saint, την 3χρονη Chicago και τον 2 ετών Psalm.

Ο Kanye έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή με την Irina Shayk στο πλευρό του, ωστόσο σε αυτό το event -παρότι μόδας- εκείνη δεν έδωσε το "παρών".