Barbie: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στην ομώνυμη ταινία

12.07.2021
Barbie: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα την υποδυθεί στην ομώνυμη ταινία
Και λέγεται πως το αποτέλεσμα δε θα είναι αυτό που περιμένει το κοινό

Η Barbie πρόκειται να γίνει live action ταινία και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ηθοποιός που θα υποδυθεί την κούκλα που έχει γράψει ιστορία είναι η Margot Robbie. Παρόλα αυτά, δεν θα είναι αυτό που το κοινό περιμένει να δει.

"Ο κόσμος ακούει 'Barbie' και σκέφτεται ότι ξέρει τι πρόκειται να δει, αλλά όταν μαθαίνουν ότι την ταινία γράφει και σκηνοθετεί η Greta Gerwig αλλάζουν γνώμη", είπε η 31χρονη ηθοποιός. "Υπάρχουν πολλές νοσταλγικές συνδέσεις, αλλά και πολλοί συναρπαστικοί τρόποι αντίδρασης σε αυτό", πρόσθεσε η ίδια.

Megan Fox: Το σχόλιο-έκπληξη σε φωτογραφία του πρώην της με τη νέα του σχέση

"Κατά τη διάρκεια των σχεδόν 60 ετών της μάρκας, η Barbie έχει δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά να φανταστούν τον εαυτό τους σε φιλόδοξους ρόλους από πριγκίπισσα ως πρόεδρο. Είναι τόσο μεγάλη τιμή που αναλαμβάνω αυτόν τον ρόλο και συμμετέχω σε μια ταινία που πιστεύω ότι θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και το κοινό παγκοσμίως".

Hugh Jackman: Πιστεύει ότι η Whitney Houston τραγουδούσε "I will always love you" σ' εκείνον αποκλειστικά και εξηγεί γιατί

Ο συνεργάτης της εταιρείας παραγωγής LuckyChap Entertainment της Robbie, Josey McNamara, χαρακτήρισε την ταινία ως "προσωπικό είδος Έβερεστ για μας", προσθέτοντας πως "Νομίζεις ότι ξέρεις τι είναι αυτή η ταινία με τη Margot ως Barbie, αλλά η Greta την έχει ανατρέψει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ό,τι κι αν σκέφτεστε, δεν είναι έτσι".