Η Gillian Anderson δεν φορά πια σουτιέν και εξηγεί γιατί [video]

14.07.2021
Η Gillian Anderson δεν φορά πια σουτιέν και εξηγεί γιατί [video]
"Δεν με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν στο αφαλό μου", τονίζει, μάλιστα με πάθος.

Η ερμηνεία της ως Margaret Thacher στην τηλεοπτική επιτυχία του Netflix, "The Crown" κέρδισε ακόμη μία υποψηφιότητα για βραβείο, Emmy αυτή τη φορά και με την αφορμή, η Gillian Anderson απάντησε σε μερικές ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσα από τη σελίδα της στο instagram.

Meghan Markle: H απροσδόκητη υποψηφιότητα για βραβείο Emmy δεν είχε καμία σχέση με την υποκριτική - ή μήπως είχε;

Απαντώντας σε μία από αυτές τις ερωτήσεις, σχετικά με τα ρούχα που φορούσε στο σπίτι κατά τη διάρκεια της καραντίνας, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός που έχει συνδέσει το ονομά της άρρηκτα με τη θρυλική τηλεοπτική επιτυχία "Χ - Files" παραδέχτηκε ότι είναι πολύ τεμπέλα και σε αυτό το πλαίσιο αποκάλυψε ότι δεν φορά σουτιέν: "Δε με νοιάζει αν τα στήθη μου φτάσουν στον αφαλό μου", είπε συγκεκριμένα η ηθοποιός "Δεν πρόκειται να ξαναφορέσω σουτιέν πια, είναι απλά υπερβολικά άβολο", εξήγησε.

Σε νιώθουμε Gillian! Κι εμείς και πολύς κόσμος στα social media που άντλησαν έμπνευση από τα λόγια της ηθοποιού: "Αν η δύο φορές βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Emmy ηθοποιός Gillian Anderson λέει όχι πια σουτιέν, ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε", μεταφέρουμε από το Twitter -έλα ντε!