Heidi Klum: Ο λόγος για τον οποίο έχει παντρευεί τον ίδιο άντρα 8 φορές

15.07.2021
Heidi Klum: Ο λόγος για τον οποίο έχει παντρευεί τον ίδιο άντρα 8 φορές
«Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησα»

Ένα ιδιαίτερο παρελθόν με τον πρώην σύζυγό της, Seal, έχει η Heidi Klum.

Γάμος και εγκυμοσύνη για την Kourtney Kardashian - Οι αναρτήσεις που πρόδωσαν το μυστικό

Το 48χρονο supermodel από τη Γερμανία μίλησε σε συνέντευξή της στους The Sunday Times για το πώς προσπαθούσε να κάνει το γάμο τους αποτελεσματικό. "Νομίζω ότι παντρεύτηκα οκτώ φορές τον Seal", είπε. "Νόμιζα ότι θα ήταν κάπως διασκεδαστικό. Νόμιζα ότι θα ήταν μια γιορτή αγάπης. Αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν προσπάθησα".

Jennifer Lopez: Ποιο είναι το στοιχείο του Ben Affleck που λατρεύει και πιστεύει ότι θα κάνει τη σχέση τους να κρατήσει

Η Klum και ο 58χρονος τραγουδιστής παντρεύτηκαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2005 σε μια παραλία στο Μεξικό και από τότε, ανανέωναν τους όρκους αγάπης κάθε χρόνο στην επέτειο τους. Το ζευγάρι χώρισε το 2012 και το διαζύγιο τους ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2014. Έκτοτε, ανέλαβαν το μερίδιό τους στα θέματα επιμέλειας των παιδιών τους.

Η Klum παντρεύτηκε ξανά, με τον Tom Kaulitz το 2019. "Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένος άνθρωπος", είχε πει για το γάμο της. "Για πρώτη φορά, έχω έναν σύντροφο με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Κάποιος που μοιράζεται τα καθήκοντα που όλοι έχουμε στη ζωή μας. Συνήθιζα να είμαι μόνη μου με τα πάντα. Για πρώτη φορά, ζω το πώς πραγματικά είναι να έχω ένα σύντροφο".