Paulina Porizkova: Ποζάρει με στρινγκ μπικίνι και αποκαλύπτει το μυστικό της φόρμας της στα 56 της χρόνια

19.07.2021
Paulina Porizkova: Ποζάρει με στρινγκ μπικίνι και αποκαλύπτει το μυστικό της φόρμας της στα 56 της χρόνια
Η Paulina Porizkova έχει κάθε λόγο να χαμογελάει στο τελευταίο της βίντεο στο Instagram. Φορώντας ένα μπλε στρινγκ μπικίνι, το 56χρονο μοντέλο στέκεται κάτω από έναν καταρράκτη, με τα χέρια πάνω στα μαλλιά της και δείχνει να απολαμβάνει όσο τίποτα τη φύση της Κόστα Ρίκα.

«Κυνηγάμε τους καταρράκτες! Ενώ κάναμε πεζοπορία στη ζούγκλα, πέσαμε πάνω σε αυτόν τον καταπληκτικό καταρράκτη. Είναι καλό που φοράω πάντα ένα μπικίνι για να κάνω πεζοπορία στη ζούγκλα», έγραψε στην λεζάντα μιας ανάρτησης που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες στο Instagram.

Αυτό που δεν έδειξε όμως ήταν αυτό που συνέβη μετά: «Πρέπει επίσης να προσθέσω ότι χαθήκαμε εντελώς μετά από αυτό και περιπλανηθήκαμε στη ζούγκλα για περίπου μία ώρα πριν βρούμε ξανά το δρόμο μας», έγραψε.

Αλλά επειδή κατάφερε να βρει το δρόμο της, μπόρεσε να δημοσιεύσει και αυτό το βίντεο - το οποίο ενθουσίασε το κοινό της.

Η Paulina Porizkova περιγράφει πώς βρήκε νεκρό τον άντρα της χθες το πρωί

Και το να νιώθει καλά μέσα της είναι στην πραγματικότητα ο λόγος που η Porizkova βάζει την Κόστα Ρίκα στην πρώτη θέση στη ζωή της. «Έχω έρθει εδώ για να θεραπευτώ πολλές φορές. Δεν ξέρω τι είναι αυτό εδώ, αλλά το άγχος μου πέφτει σχεδόν σε μη ανιχνεύσιμο σημείο και αισθάνομαι ότι πρέπει να κάνω παύση σε όλο το άγχος της ζωής μου», αποκάλυψε σε ένα post στο Instagram την Πέμπτη. «Τη στιγμή που φεύγω από εδώ, όλα έρχονται ξανά και βιαστικά, αλλά, μπορώ να ζήσω για εκείνες τις ειρηνικές στιγμές».

Η φωτογραφία είναι από μια στιγμή του supermodel με ένα διαφορετικό στρινγκ μπικίνι, δίπλα στην πισίνα.

Και ναι, οι κοιλιακοί της Porizkova τόσο και στη φωτογραφία δίπλα στην πισίνα, αλλά και στο βίντεο με τον καταρράκτη, μας κάνουν να θέλουμε να αρχίσουμε γυμναστήριο εδώ και τώρα. Το πρώην μοντέλο έχει μιλήσει και στο παρελθόν για αυτά που κάνει για να διατηρήσει τη σωματική της κατάσταση. Τον Ιούνιο, μοιράστηκε ένα βίντεο που την δείχνει να κάνει pilates, με επίκεντρο τους κοιλιακούς, τους γλουτούς και τα πλευρά.

«Στα 56, το να είσαι σε φόρμα χρειάζεται δουλειά! Προσπαθώ να ασκούμαι τουλάχιστον 3-5 ημέρες την εβδομάδα. Και ξέρεις κάτι; Το μισώ», γράφει στη λεζάντα. «Δεν μου αρέσει να ιδρώνω, να αγκομαχώ και να πονάω. Αν κάθεσαι σε έναν καναπέ, τρως γλυκό, πίνεις κρασί και διαβάζεις ενώ εγώ ασκούμαι. Και δεν υπάρχει σύγκριση. Έχω μάθει ότι η «άσκηση» είναι το τέλειο αυτό μικρό χάπι που όλες αναζητούν. Σε κάνει να νιώθεις καλά, να φαίνεσαι καλά, είναι καλό για τον εγκέφαλο και το σώμα σου - ένα μικρό θαύμα που πρέπει να πληρώσεις με μια μικρή ταλαιπωρία».

Αχ, καλά τα λες Paulina μας αλλά.....