Jennifer Lopez: Η εκπληκτική ομοιότητα της με την κόρη της, Emme

20.07.2021
Jennifer Lopez: Η εκπληκτική ομοιότητα της με την κόρη της, Emme
Η J.Lo μοιράστηκε στο instagram μια χαριτωμένη φωτογραφία της ίδιας και της 13χρονης κόρης της Emme όπου είναι απίστευτο (!) αλλά φαίνονται ίδιες.

Τα παιδιά της J.Lo προφανώς περνάνε τον τελευταίο καιρό πολύ χρόνο με τη μαμά τους και τον νέο/παλιό σύντροφό της, Ben Affleck και μάλιστα τους ακολουθούν ενώ αλλάζουν σπίτια και μένουν μαζί ο ένας στο σπίτι του άλλου.

Μια πηγή είπε πρόσφατα στο Us Weekly ότι ο «Ben και η Jen περνούν σχεδόν κάθε βράδυ μαζί όταν δεν δουλεύουν και σκοπεύουν να μείνουν μαζί πολύ σύντομα. Τόσο η ίδια όσο και o Βen έχουν όλη τους τη ζωή μπροστά για να ρυθμίσουν τα πράγματα με άνετο τρόπο. H Jen σκοπεύει να είναι μια καλή μητριά που θα είναι δίπλα στον Ben και τα παιδιά του, συν ότι θα θέλει και εκείνη ο Ben να κάνει την ίδια προσπάθεια για τα παιδιά της με τον Marc Antony».

Angelina Jolie: Παράνομη η υιοθεσία του γιου της, Maddox;

Εν τω μεταξύ, μια πηγή είπε πρόσφατα στο People ότι η Emme και ο δίδυμος αδελφός της Max «συμφωνούν με το νέο ξεκίνημα στο Λος Άντζελες» και ότι «σιγά σιγά γνωρίζουν τον Ben». Πάντως όλα φαίνονται να λειτουργούν ομαλά. «Είναι πολύ προφανές ότι η Jennifer βλέπει σοβαρά τη σχέση της με τον Ben και μάλιστα εδώ και πολύ καιρό δεν την έχει δει κανείς τόσο ευτυχισμένη».