Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη και οι εκπλήξεις από τα παιδιά της [photos]

22.07.2021
Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα γενέθλια μετά το διαζύγιο από τον Ντέμη και οι εκπλήξεις από τα παιδιά της [photos]
52 ετών γίνεται σήμερα (22/7/2021) η ελληνίδα τραγουδίστρια και μοιράστηκε τα ωραιότερα δώρα που πήρε, σε μια, αντικειμενικά δύσκολη στιγμή για εκείνη.

Σχεδόν 10 μέρες πέρασαν από τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους ύστερα από 18 χρόνια γάμου και σήμερα εκείνη γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Ανάρτηση μπορεί να μην έκανε η εορτάζουσα όμως μοιράστηκε τέσσερις ξεχωριστές στιγμές μέσω stories. Τέσσερις στιγμές που έχουν να κάνουν με τα παιδιά της.

Δύο stories αφιέρωσε στη μητέρα της η Μελίνα Νικολαΐδη και εκείνη τις κοινοποίησε με συγκίνηση, ειδικά τη δεύτερη στην οποία η Μελίνα εύχεται να γίνει σαν τη Δέσποινα όταν μεγαλώσει.

Οι επόμενες δύο ιστορίες της Βανδή αποκάλυπταν τις δυο τούρτες που έσβησε με την αφορμή, τούρτες που έφτιαξαν τα παιδιά της. Και για τον Γιώργο ξέραμε ότι ασχολείται με τη μαγειρική/ζαχαροπλαστική, αλλά για τη Μελίνα μας έκανε εντύπωση.

Επιστρέφοντας στο διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη θυμόμαστε την κοινή ανακοίνωση που έκαναν πριν από 9 μέρες.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας», διαβάζουμε στην ανακοίνωση που φέρει τις υπογραφές και των δύο και υποθέτουμε ότι δεν θα δούμε άλλες δηλώσεις σχετικά.