Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ ρίχοντας μια... σποντίτσα

22.07.2021
Δούκισσα Νομικού: Ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ ρίχοντας μια... σποντίτσα
Η ελληνίδα παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση ύστερα από 3,5 χρόνια απουσίας όμως αυτή η πολλά υποσχόμενη συνεργασία, φαίνεται ότι δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς και τερματίστηκε.

Μία σχετικά θλιμμένη selfie επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για να συνοδέψει την ανάρτηση με την οποία ανακοινώνει τη -πρόωρη- λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ.

Μετά την εμφάνισή της στις τελικές εκπομπές του The Voice φέτος, όταν κλήθηκε να καλύψει το κενό του Γιώργου Λιανού, ο οποίος είχε κληθεί να καλύψει το κενό του Σάκη Τανιμανίδη στο Survivor, είχε φανεί ότι η ελληνίδα παρουσιάστρια θα αναλάμβανε κι άλλο "πόστο" στο κανάλι. Και έτσι έγινε.

Η εκπομπή Extreme MakeOver ανακοινώθηκε με υψηλές προσδοκίες που, όμως, φάνηκε πως έμειναν... προσδοκίες.

Η φημολογία ήθελε εδώ και καιρό την εκπομπή να μην παίρνει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, όμως εκρεμούσε η συνεργασία της Δούκισσα Νομικού με το κανάλι. Και τελικά σήμερα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση δια -διαδικτυακού- στόματος της ίδια της άμεσα ενδιαφερόμενης, η οποία μια σποντίτσα την πετάει μέσα από την έκφραση "(σύντομη) νέα αρχή".

Ιδού τα όσα έγραψε η Δούκισσα και περιμένουμε νεότερα.


Ευχαριστώ 🙏🏻
Σας ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που ξεκινάω κάτι καινούργιο. Σας ευχαριστώ και για την αγάπη που μου δείχνετε κάθε φορά που σταματάω κάτι.
Ήθελα να σας πω πως η συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώθηκε, ήταν μια (σύντομη) νέα αρχή/επιστροφή στην τηλεόραση, μετά από 3.5 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που με πίστεψαν και όλους τους συνεργάτες μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες.
Ήρθε η στιγμή να πω «Πάμε γι’ άλλα» ❤️
Έτσι είναι αυτή η δουλειά, μηδενίζεις συχνά το κοντέρ. Αλλά γι’αυτό είναι υπέροχη.
Δεν ξέρω τί θα έρθει, πότε θα έρθει, πού θα έρθει. Αλλά εδώ είμαστε. Μαζί 🙏🏻
Πάμε γι’ άλλα λοιπόν 💪🏻❤️