Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι όταν ξυπνά το πρωί

23.07.2021
Ελένη Μενεγάκη: Έτσι είναι όταν ξυπνά το πρωί
Μία ακόμη au naturel, αγουροξυπνημένη, φωτογραφία της μοιράστηκε η ελληνίδα παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πολύ δραστήρια στα social media και μοιράζεται πολύ συχνά εικόνες της προσωπικής της ζωής με τους 1,2 εκατομμύρια followers της. Ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, οι φωτογραφίες αυτές είναι ότι πιο φυσικό μπορεί να δει κανείς.

Ξεγνοιασιά, ανεμελιά, χαλαρότητα και ευτυχία. Σε όλο τους το μεγελείο. Μόνη ή με μέλη της οικογένειάς της, η Ελένη απολαμβάνει το καλοκαίρι της στο έπακρο και μοιράζεται τη χαρά της με όλο τον κόσμο.

Η τελευταία φωτογραφία που μοιράστηκε ήταν μία πολύ πρωινή, αγουροξυνπημένη της πόζα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με την οποία είπε το "Καλημέρα" της σήμερα -προφανώς από την Άνδρο, όπου ζει, σχεδόν, μόνιμα το καλοκαίρι.

Μέσα σε δυο ώρες, η φυσική αυτή πόζα της Ελένης κέρδισε 40.000 Likes και αμέτρητα σχόλια που, στην πλειοψηφία τους, θαυμάζουν τη φυσική της ομορφιά και το ακομπλεξάριστο της απόφασής της να μοιράζεται τέτοιου είδους εικόνες.

Η φωτογραφία με τη Βαλέρια

Πριν από λίγες μέρες, η Ελένη είχε μοιραστεί μία γλυκύτατη φωτογραφία με τη μεσαία της κόρη, Βαλέρια Λάτσιου, όπου βέβαια η νεαρά δεν φαίνεται ξεκάθαρα, όμως η ομοιότητα των δυο τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και υπογραμμίστηκε δεόντως από τους followers της παρουσιάστριας.

#tomegatokalo

Κατά τα άλλα, σε λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου θα αρχίσει να ετοιμάζεται και επίσημα για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του Mega, όπως ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Απρίλιο. Λεπτομέρειες για την εκπομπή δεν έχουν δοθεί ακόμη, όμως το πρώτο teaser το έχουμε. Ιδού: