Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η πρώτη κοινή πόζα τους στο Instagram είναι γεγονός

23.07.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η πρώτη κοινή πόζα τους στο Instagram είναι γεγονός
Instagram Official πια -και με τη βούλα- το διάσημο ζευγάρι.

Αμφιβολία για τη σχέση τους δεν υπάρχει καμία, εδώ και καιρό, ωστόσο, κοινή τους πόζα στο Instagram δεν είχαμε δει. Μέχρι τώρα, τουλάχιστον.

Το ντοκουμέντο ήρθε μέσα από τον λογαριασμό της κολλητής της JLo, Leah Rimini, η οποία μοιράστηκε χθες εικόνες από το πρόσφατο πάρτι που έδωσε για τα γενέθλιά της και μεταξύ των φωτογραφιών που κοινοποίησε μέσω ενός δίλεπτου βίντεο, είδαμε την εορτάζουσα με το ζεύγος στην πρώτη τους μη παπαρατσική κοινή πόζα στα social media.

Jennifer Lopez και... κυτταρίτιδα: Μαζί για μπάνιο στο Μαϊάμι - Ε, και;

Ο Ben ανάμεσα στις δυο κολλητές κρατώντας της αγκαλιά, όμως με διαφορετικό τρόπο την καθεμία. Η δε Jennifer ακουμπά το χέρι της στο στήθος του και κοιτά τον φακό με πολύ άγριο ύφος. Για την ιστορία, έχει πολλή πλάκα που οι δυο γυναίκες κοιτάζουν κατάματα τον φακό και ο Ben... σε άλλη κατεύθυνση!

"Ήθελα να μοιραστώ ένα μικρό βίντεο από τα γενέθλιά μου με εσάς όλους γιατί πήρα τόση πολλή αγάπη στα γενέθλιά μου αλλά και κάθε μέρα", γράφει μεταξύ άλλων η Leah στη λεζάντα πλάι στο βίντεο που μοιράστηκε και ιδού:

Όσο για τους Bennifer; Ο έρωτάς τους ανθεί εκ νέου, όμως επίσημα, δεν φαίνεται να θέλει κανείς να μιλήσει ακόμη. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Jen, για παράδειγμα, απέφυγε διακριτικά να απαντήσει σε επίμονες σχετικές ερωτήσεις από τη δημοσιογράφο.

Θα έχουμε σχόλια και δηλώσεις όταν έρθει η ώρα...