Victoria Beckham: Τι άποψη έχει για ένα ενδεχόμενο reunion με τις Spice Girls;

23.07.2021
Victoria Beckham: Τι άποψη έχει για ένα ενδεχόμενο reunion με τις Spice Girls;
Είναι η "Posh Spice" έτοιμη ναα ανέβει ξανά στη σκηνή;

Ενώ το φετινό φεστιβάλ μουσικής του Glastonburry ακυρώθηκε πρόσφατα, η Mel C είπε ότι η Victoria Bekcham "θα ήθελε πολύ να πολύ" να εμφανιστεί στο φεστιβάλ με τις υπόλοιπες Spice Girls.

Megan Fox: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει πιει αλκοόλ εδώ και 17 χρόνια

"Είναι κάτι που φημολογείται πολύ. Δεν συζητήθηκε ποτέ σοβαρά," είπε η Mel C. Εκτός από την Mel C και την Beckham, τα Spice Girls αποτελούνταν από τις Mel B, Emma Bunton και Geri Halliwell. "Μιλάμε συνεχώς για το ενδεχόμενο να επιστρέψουμε στη σκηνή και θα θέλαμε να το κάνουμε ξανά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες".

Η Beckham ήταν μέλος των Spice Girls από το 1994 έως το 2000, και τελικά αποχώρησε από το βρετανικό group για να "αποκαλύψει τα δικά της όνειρα", όπως δήλωσε η ίδια σε μια επιστολή προς τον μελλοντικό εαυτό της, που δημοσιεύτηκε στη βρετανική Vogue τον περασμένο Ιανουάριο. Τα υπόλοιπα Spice Girls έχουν επανενωθεί αρκετές φορές με την πάροδο των ετών από τη διάλυση τους.

George Clooney - Amal Alamuddin: Η νέα ρομαντική εμφάνιση στην Ιταλία (φωτογραφίες)

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram προφίλ των Spice Girls τον περασμένο μήνα, κάθε μια από τις τραογουδίστριες φορούσε μπλουζάκια από τη συλλογή Pride της Beckham. Τα λευκά μπλουζάκια είχαν κείμενο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, εκτός από τη λέξη "wannabe", η οποία παραπέμπει στο γνωστό τραγούδι του συγκροτήματος. Η Bekcham μοιράστηκε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram με μια λεζάντα στην οποία εξηγούσε το γιατί ο μήνας του Pride είναι σημαντικός γι 'αυτήν.

"Το Pride για μένα είναι μια γιορτή του να είσαι εντελώς εαυτός σου και το φετινό μπλουζάκι είναι μια υπενθύμιση αυτού. Τα Spice Girls πραγματικά υπερασπίστηκαν την αποδοχή του εαυτού και των άλλων, το να είσαι ευγενικός, να διασκεδάζεις και να ζεις την καλύτερη σου ζωή!" έγραψε η μαμά των τεσσάρων.