Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε το παρασκήνιο της ιστορικής τους συνάντησης [video]

24.07.2021
Αννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε το παρασκήνιο της ιστορικής τους συνάντησης [video]
Έτσι ξεκίνησαν όλα.

Τον παρασμένο Δεκέμβρη ο Νίκος Κοκλώνης έγραψε ιστορία καθώς κατάφερε να πραγματοποιήσει την πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο -μέχρι εκείνη τη στιγμή- "άσπονδων εχθρών", της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Η ιστορική αυτή εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τελικού του Just the 2 Of Us και "τίναξε τα κοντέρ της τηλεθέασης στον αέρα" και έδωσε το έναυσμα για να δημιουργηθεί μια απρόσμενη φιλία μεταξύ των δύο γυναικών.

Πριν από λίγες μέρες, και με αφορμή τα γενέθλια της Δέσποινας Βανδή, ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση πώς ξεκίνησαν όλα.

«@desp1navandi Εσυ έχεις γενέθλια, σε μένα ομως φέτος, μαζί με την απόλυτη @annavissiofficial μου κάνατε το μεγαλύτερο δώρο- απο αυτά τα ανεπανάληπτα! Τι εννοώ; Το one of a kind δώρο μου ήρθε τα περασμένα Χριστούγεννα στην πρώτη σας συνάντηση με την Άννα στο σπίτι μου -ήμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος (μεγάλος fan και των δυο σας) που σας άκουσα να τραγουδάτε μαζί α καπέλα. Ήταν εκείνη την ημέρα που ουσιαστικά βρεθήκατε πρώτη φορά μαζί, μιλήσατε για τόσα πολλά κ συμφωνήσατε να βάλετε φωτιά στη σκηνή του just. Δεν γράψαμε μόνο τηλεοπτική ιστορία, αλλά έγινε και η αρχή μια ωραίας φιλίας ανάμεσά σας. Αυτό πάντα θα με συγκινεί! Μέσα απο αυτά που ξεκινήσαμε εκείνο το βράδυ, η Άννα, εσύ, ο Γιώργος @g_arsenakos κ γω γεννήθηκε η έμπνευση για πολλά ακόμα που έρχονται σύντομα! Για να κλείσω με κάτι δικό μου 😜- γούτσου γούτσου και χρόνια σου πολλά! Love you σου αξίζουν τα καλύτερα», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης ο Νίκος Κοκλώνης και ιδού το ντοκουμέντο:

Η ανάρτηση έγινε viral και η Δέσποινα Βανδή απάντησε: