Jennifer Lopez - Ben Affleck: Στο Μονακό για τα γενέθλιά της - Τα ερωτικά παιχνίδια που "τσάκωσε" ο φακός [photos]

24.07.2021
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Στο Μονακό για τα γενέθλιά της - Τα ερωτικά παιχνίδια που "τσάκωσε" ο φακός [photos]
Γενέθλια έχει σήμερα (24/7/2021) η JLo και ο αγαπημένος της την πήγε στην Ευρώπη!

52 ετών γίνεται σήμερα η Jennifer Lopez και τα κεράκια, όπως φαίνεται, τα σβήνει στο Μονακό, όπου ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" σε τρυφερές περιπτύξεις με τον Ben Affleck.

Οι νέες φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου με τους απανταχού fans να περιμένουν την πρώτη επίσημη ανάρτηση της Jen για τον ερώτά της.

Θυμίζουμε ότι παρότι δεν έγινε στον δικό της λογαριασμό, οι ερωτευμένοι έγιναν Instagram Official πριν απο μερικές μέρες.

Επιστρέφοντας στο σήμερα, κοιτάζουμε τις φωτογραφίες που κατέγραψαν οι παπαράτσι από τις "προσωπικές" στιγμές του ζεύγους και αναρωτιόμαστε πόσο αυθόρμητες είναι -και- αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης!

Η Jennifer στέκεται με πλάτη στον... φακό, ακουμπώντας στην κουπαστή - σε πλήρη θέα- και φορώντας ένα πολύχρωμο μίνι φόρεμα με ψηλοτάκουνες γόβες. Ο Ben απέναντί της, σα να την έχει "στριμώξει" στο σημείο, απολαμβάνει τα "τσαλίμια" που φαίνεται να του κάνει. Ο φακός, στα απανωτά κλικς "τσακώνει" και τα φιλιά τους. Ιδού τα "ντοκουμέντα" και εμείς, μένουμε με την απορία -αν και μάλλον κλίνουμε προς το "στημένο" της όλης συνθήκης!

Ζωή Κίττα