Courteney Cox: Με το σύντροφό της στο σπίτι της "Μόνικα"

26.07.2021
Courteney Cox: Με το σύντροφό της στο σπίτι της "Μόνικα"
Η φωτογραφία για τα 45α γενέθλια του Johnny Mcaid

Μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τα 45α γενέθλια του τραγουδιστή και συντρόφου της, Jonny Mcaid θέλησε να κάνει η Courteney Cox.

George Clooney - Amal Alamuddin: Η νέα ρομαντική εμφάνιση στην Ιταλία (φωτογραφίες)

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση μέσω του προσωπικού της προφίλ στη Instagram, στην οποία ευχήθηκε στον σύντροφό της για τα γενθέλια του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους από το σπίτι της "Μόνικα" στη σειρά "Τα Φιλαράκια".

Heidi Klum: Ο λόγος για τον οποίο έχει παντρευεί τον ίδιο άντρα 8 φορές

"Χρόνια Πολλά στον καλύτερο φίλο μου και την αγάπη μου. Είναι ο πιο ευγενικός, υπομονετικός, καλύτερος ακροατής, ο πιο περίεργος, ταλαντούχος και γοητευτικός σύντροφος. Σε αγαπώ" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.


Η φωτογραφία πιθανότατα τραβήχτηκε όταν η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με το υπόλοιπο cast της σειράς στο αρχικό σετ, με αφορμή το πολυαναμενόμενο reunion.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2013. Παρόλο που είχαν αρραβωνιαστεί, τελικά ακύρωσαν τον αρραβώνα, ενώ στην έβδομη επέτειό τους, οι δυο τους βρίσκονταν σε απόσταση λόγω της πανδημίας, με την Cox να γράφει στο Instagram της: "Πριν από εφτά χρόνια είχα το πρώτο μου ραντεβού με αυτόν τον απίστευτο άντρα και η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Σε αγαπώ".