Kanye West: Το νέο του άλμπουμ κυκλοφορεί με συγκινητικό τραγούδι για το γάμο του με την Kim Kardashian

28.07.2021
Kanye West: Το νέο του άλμπουμ κυκλοφορεί με συγκινητικό τραγούδι για το γάμο του με την Kim Kardashian
Το καινούργιο άλμπουμ του Kanye West «Donda» βρίσκεται στα σκαριά εδώ και πολύ καιρό. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο West ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ του θα κυκλοφορούσε στις 23 Ιουλίου. Αλλά δεν κυκλοφόρησε. Η μόνη γεύση που πήραν οι fans από το άλμπουμ του West, ήταν στο listening πάρτι στις 22 Ιουλίου μέσω της Apple Music. Κανείς δεν ήξερε τι να περιμένει από το δίσκο, αλλά εν μέσω του διαζυγίου του ράπερ με την Kim Kardashian, πολλοί υπέθεταν ότι θα υπήρχαν στο άλμπουμ ένα ή δύο τραγούδια για τη σύζυγό του -ή, μάλλον, την πρώην σύζυγό του.

Το άλμπουμ είχε αρχικά τον τίτλο «Donda: With Child» και ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2020. Τελικά, μετά από μια μεγάλη αναμονή, οι fans είναι πλέον έτοιμοι να ακούσουν τι μαγείρευε τόσον καιρό ο διάσημος ράπερ στο στούντιο.

Στο πρώτο άκουσμα, το Donda δεν ασχολείται καθόλου με την Kardashian. Donda ήταν το όνομα της μητέρας τoυ West, η οποία πέθανε τον Νοέμβριο του 2007. Ο West ήταν ειλικρινής για τα όσα πέρασε με την ψυχική του υγεία και μεγάλο μέρος του άλμπουμ επικεντρώνεται γύρω από την μητέρα του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια τραγούδια που οι fans του είναι πεπεισμένοι ότι αναφέρονται την Kim K.

Είναι επίσημο: Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West

Πολλοί fans ισχυρίζονται στο Twitter ότι το τραγούδι «Love Unconditional» γράφτηκε για την Kardashian - λέγεται επίσης ότι σε ορισμένα site στίχων, όπως το Genius, το κομμάτι έχει τίτλο «Losing My Family».

Οι στίχοι για το «Love Unconditionally» είναι αρκετά ξεκάθαροι. Το τραγούδι ανοίγει με μερικά λόγια από την αείμνηστη Donda West. «Δύο μαθήματα που πέρασε στα παιδιά του / Το πρώτο είναι ότι δεν εγκαταλείπεις ποτέ την οικογένειά σου / Το δεύτερο, ότι δεν έχει σημασία τι αγαπάς άνευ όρων», είχε πει η Donda.

Ωστόσο, το κομμάτι φαίνεται ότι όχι μόνο αποτίει φόρο τιμής στην αείμνηστη μητέρα του, αλλά κάνει αναφορά και στην οικογένεια που δημιούργησε ο ίδιος: «Χάνω την οικογένειά μου / χάνω την οικογένειά μου / χάνω την οικογένειά μου». Στον ίδιο στίχο τραγουδά, «Γράφοντας στον τοίχο / Αυτή η σκέψη ήταν μόνο / Εκείνη μου φώναζε / Γλυκέ μου, γιατί μπόρεσες να φύγεις; / Αγάπη μου, πώς μπόρεσες να φύγεις; / Γύρνα απόψε, μωρό μου / Αγάπη μου, πώς μπόρεσες να φύγεις;».

Η Kim Kardashian μιλά δημόσια για το ξέσπασμα (και το πρόβλημα) του Kanye - "Είμαστε ανίσχυροι"

Οι στοχασμοί του West είναι, το λιγότερο, έντονοι και συγκινητικοί. Αλλά σύμφωνα με το Ε! News, η Kardashian ενημερώθηκε για το «Love Unconditionally», με μια πηγή να λέει ότι «Ο Kanye έγραψε ένα τραγούδι για την Kim και τον γάμο τους και η Kim του έδωσε το οκ για αυτό. Tη σεβάστηκε και την ενημέρωσε προηγουμένως και δεν ήθελε να την αιφνιδιάσει».