Nicole Kidman: Το νέο της κούρεμα της δίνει ένα εντελώς διαφορετικό και αναπάντεχο look

27.07.2021
Nicole Kidman: Το νέο της κούρεμα της δίνει ένα εντελώς διαφορετικό και αναπάντεχο look
H σταρ του Χόλιγουντ Nicole Kidman είναι ταυτισμένη στο μυαλό μας με τις εμβληματικές ξανθές μπούκλες της.

«Στο γύρισμα #Roar #FemaleFilmmakers», έγραψε ποζάροντας με το νέο μαλλί της.

Η αλήθεια είναι ότι η νέα της εμφάνιση εντυπωσίασε μερικούς fans της ενώ άλλοι δεν συμπάθησαν καθόλου το νέο της look.

Η Nicole έχει αποδείξει ότι είναι ένας χαμαιλέοντας όσον αφορά στα μαλλιά και δεν διστάζει να αλλάζει συνεχώς την εμφάνισή της για τις ανάγκες των ρόλων της, όπως, για παράδειγμα, το κομψό, ξανθό μακρύ κυματιστό look που είχε στο Big Little Lies έως τις μπούκλες της στο The Undoing και ακόμη και το ποντίκι καφέ σινιόν στο The Hours.

Ωστόσο, η Νicole αποκάλυψε πρόσφατα ότι άρχισε να προτιμά τις πιο φυσικές «beach μπούκλες» της. «Είχα αυτά τα μαλλιά. Δεν έπρεπε να έχω κακοποιήσει τα μαλλιά μου. Τα αγαπούσα αυτά τα μαλλιά. Τι σκεφτόμουν;», είπε. «Δουλεύω για να ξανακάνω αυτά τα μαλλιά».

Επομένως, είναι λογική η έκπληξη μας όταν η 54χρονη ηθοποιός ανέβασε μια ολοκαίνουργια φωτογραφία της στο Instagram με ένα pixie-cut κούρεμα.

Η Nicole γυρίζει αυτήν τη στιγμή τη νέα σειρά Roar για το Apple TV +, στην τοποθεσία Cronulla στα νότια του Σίδνεϊ. Το Roar βασίζεται στο βιβλίο της Cecelia Ahern και θα περιλαμβάνει οκτώ μισάωρα επεισόδια, το καθένα ειπωμένο από μια γυναικεία πλευρά. Η Νicole ζει πάλι στην Αυστραλία εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας επιστρέψει στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της πανδημίας ενώ γύρισε κάποιες νέες σειρές συμπεριλαμβανομένου του Nine Perfect Strangers.

Η πρώτη γεύση για τη νέα σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και στην ίδια συγγραφέα της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς Big Little Lies, Liane Moriarty, δόθηκε από την Kidman.

Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram της το πρώτο trailer, γράφοντας στη λεζάντα: «Παραδώσου σε μένα» #NinePerfectStrangers Αugust18».