Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

28.07.2021
Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης
Ο ηθοποιός κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης αφού κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, με κατηγορίες για ένα βιασμό και δύο απόπειρες. Ο ηθοποιός φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, χωρίς ωστόσο να την ανακρίτρια και την εισαγγελέα. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τετάρτη πρόκειται να γίνει η μεταγωγή του στις φυλακές της Τρίπολης, στις οποίες ήδη κρατείται και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Το προηγούμενο διάστημα, κατέθεσαν και τα τρία φερόμενα θύματα, ενώ παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες και για άλλα περιστατικά που ακόμη δεν έχουν φτάσει στη δικαιοσύνη. Η πρώτη υπόθεση πρόκειται για ένα βιασμό που έγινε το 2008, ενώ οι δύο απόπειρες βιασμού έγιναν το 2010 και το 2014.

Η πρώτη καταγγελλία για απόπειρα βιασμού έγινε τον Φεβρουάριο του 2010. Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα, η οποία έψαχνε δουλειά, επισκέφτηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος την κάλεσε στο καμαρίνι του, λέγοντας της πως έψαχνε αντικαταστάτρια ηθοποιού που συμμετείχε στην παράσταση. Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, ο ηθοποιός την κάλεσε στο καμαρίνι του και εκείνη μπαίνοντας τον είδε με το εσώρουχο. Ο ηθοποιός άπλωσε τα χέρια του στο σώμα της, άρχισε να τη φιλάει και να ασελγεί πάνω της, χωρίς να σταματάει παρόλα τα παρακαλετά της ηθοποιού. Της κατέβασε το παντελόνι και της επιτέθηκε, ενώ εκείνη το απώθησε χτυπώντας τον με το πόδι της. Όταν εκείνη άρχισε να φωνάζει, εκείνος της είπε ειρωνικά: "Μη φωνάζεις τσάμπα, δεν είναι κανείς στο θέατρο". "Αν βγεις από αυτή την πόρτα, δεν υπάρχει επιστροφή! Να ξέρεις ότι όσο εύκολα μπορώ να φτιάξω την καριέρα κάποιου τόσο πιο εύκολα μπορώ και να την γκρεμίσω! Θα σε καταστρέψω! Θα με βρεις μπροστά σου", της είπε στη συνέχεια.